2777
2789
عنوان

میشه خواهری کنید بیاین حالم بده شاید بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 45 پست
دو سال خوبه عزیزم واسه من داره میشه شیش سال نذار مثل من بشی‌ بخدا دوسال زود میتونی فراموش کنیمن با ش ...

به خدا عقل و منطقم حرفتو کامل میفهمه چیکار کنم دلم نمی‌فهمه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

به خدا عقل و منطقم حرفتو کامل میفهمه چیکار کنم دلم نمی‌فهمه

دل منم ی زمانی نمی‌فهمید دیگه مجبور شد ..

فک میکنم بمیرم هم دلم نمی‌فهمه ولی سعی کردم عقلم بیارم دیگه 

هرچند دیگه خیلی دیر شده ولی امیدوارم خوب بشه بقیش واسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل منم ی زمانی نمی‌فهمید دیگه مجبور شد ..فک میکنم بمیرم هم دلم نمی‌فهمه ولی سعی کردم عقلم بیارم دیگه ...

من یه جوری شده تو دلم التماس میکنم برگردع

من یه جوری شده تو دلم التماس میکنم برگردع

می‌دونم همه همینن ولی نکن به نفعت نیس اکه موندنی بود هیچوقت ولت نمی‌کرد الان سر یچی دیگه فردا یچی دیگه

صدبارم برگرده اخرش می‌ره 

23

خب عزیزم ببین بخدا جوونیتو داری خراب میکنی

نکن خودتو پیدا کن ..

زندگی کن بذار حسرت ب دلش بمونه

شایدم قسمتت بود آخرش برگشت و جور شد ولی نو نباید منتظر باشی چون شاید هیچوقت برنگرده

خب عزیزم ببین بخدا جوونیتو داری خراب میکنینکن خودتو پیدا کن ..زندگی کن بذار حسرت ب دلش بمونهشایدم قس ...

میدونم ولی آدمیزاد به امید زندس

میدونم ولی آدمیزاد به امید زندس

امید به چی به خدا یا به بندش.

تو فقط احساست رفته ولی من همه چیم آبروم عزتم غرورم احساسم در مقابل اینا هیچی نیس.

بازم امید داشتم ولی دیگه زن گرفت ناامید بودم ولی هدف پیدا کردم ایندفعه تنهایی اگه قسمت بود خدا یکی مثل خودم بهم بده اگه نبود هم اصلا نده 

پاشو کم غصه بخور فک نکن ب خاطراتت تا کم کم کمرنگ بشه من ب گل قالی هم نگاه کنم خاطره دارم ولی نمیرم ن ...

آره چه میشه کرد تا زنده ایم باید زندگی کنیم