2777
2789
عنوان

میشه خواهری کنید بیاین حالم بده شاید بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خواستین دوبار مرگ تجربه کنین بااونی که یکبار تموم کردین دوباره شروع کنین

منو بگو چند بار شاید ده باررر 

راست میگیا همونقدر مردم همونقدر پیر شدم هربارش به اندازه ده سال پیر شدم عقب افتادم 

برو دنبال زندگیت منتظر نباش.برگشت ثابت کنه بهت برنگشت به درک مثل من نشو تو خواهش میکنم هیچکدومتون مث ...

فکر میکنی نمیدونم؟ 

امشب شب تولدمه حتی از بلاک درم نیاورد :) 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

فکر میکنی نمیدونم؟ امشب شب تولدمه حتی از بلاک درم نیاورد :)

میدونی ولی ی چیزی اون ته دلت امید داره 

ول کن تورو خدا نذار مثل من بشی‌.

تازه اون دلش نمیومد منو بلاک کنه می‌گفت حرصم میدی هم دلم نمیاد 

تک تک دروغاش تو سرم رژه میره.

نکن کاش منم دوسال پیش می‌فهمیدم سه سال پیش می‌فهمیدم مطمئنم اونوقت اینقد سخت بی شش سال خاطره حداقل یه سال دوسال بود

میدونی ولی ی چیزی اون ته دلت امید داره ول کن تورو خدا نذار مثل من بشی‌.تازه اون دلش نمیومد منو بلاک ...

خیلی دوسش دارم نمی‌تونم عکسش هنوز تو کیف پولمه 

عاشقشم :) 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

برو دنبال زندگیت منتظر نباش.برگشت ثابت کنه بهت برنگشت به درک مثل من نشو تو خواهش میکنم هیچکدومتون مث ...

مگه چطوری شدی

من دارم ذره ذره آب میشم 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

مگه چطوری شدیمن دارم ذره ذره آب میشم

اصلا انگار دیگه زندگی واسم بی معنی شده انگار هیچ امید و هدفی ندارم.. حتی نمیتونم کس دیگه ای رو باور کنم یا اصلا به کسی اعتماد کنم. همه ی حسام از بین رفته هیچ حسی واسه کس دیگه ای ندارم یعنی نمونده واسم همش خرج شد و رفت 

فکر میکنی نمیدونم؟ امشب شب تولدمه حتی از بلاک درم نیاورد :)

تولدت مبارک عزیزم🥺❤️

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

اصلا انگار دیگه زندگی واسم بی معنی شده انگار هیچ امید و هدفی ندارم.. حتی نمیتونم کس دیگه ای رو باور ...

چقد گذشته از روش 

2 سال باختم

دو سال خوبه عزیزم 

واسه من داره میشه شیش سال 

نذار مثل من بشی‌ 

بخدا دوسال زود میتونی فراموش کنی

من با شیش سال دارم سر میکنم تو دوساله به خودت فکر کن زندگی کن نذار فکرت و زندگیت حروم اون بشه

مال من شد تو بدبخت نکن خودتو