2777
2789

بعد یک سال خورده ای برگشت

خودش

فق زنگ زدم ک چرا پشتم حرف زد بعد تو چت دعوا کردم 

یهو وسط دعوا گف برگرد 

هیچی حرفام زدم ک نباید بری و لاشی بازی بزاری کنار و...

هچیی ی چن روز رفیق بودیم همو دیدیدم و ... بماند ک بغل و بوس ... میدونم تعلیق میشم ولی باید میگفتم بدونید ک چقد سعی کردم نزدیک بشم بش

اون خیلی سرد برخورد میکنه خیلییییی تازه میگم بیو بزار میگ خانوادم میبینن ! بعد حتی گفتم من تورو ب مامانم گفتم تو منو ب خانوادت نمیگی؟ گف چون تو گفتی منم باید بگم؟ منم سرد حرف‌زدم و اونم تز خدا خواسته 

گف باشه برم فعلا مراغی خپدت باش

اوکی میدونم میره سرکار وبعدش باشگاه و ... ولس خیلی سرد حرف‌میزنه چی بشه ی منم ی اره بگه !

خودش گف رل بزنیم خودش گف برگرد

ب قرآن میمیرم این دفعه برآن باید سرش قرص باید بخورم بخاطر مشاور !

حالم اصلا خوب نیست همه میگن کات کن !

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

اگ قصدش ازدواجه بگو بیاد برات اگ نیس هرچی بیشتر بحرفی باهاش وابسته تر میشی 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو شدم.

تازه سردم نبود می‌رفت میومد می‌گفت نباشی میمیرم تا اونم به خانوادش گفته بود ولی من نه اصلا اون انقد گرم بود منو دیوونه کرد

یه روز فک میکردم بدون من میمیره یه روز انقد دور میشد میگفتم یعنی من کاری کردم

حالا باز رفته بود واسه چندمین بار ایندفعه منتظر بودم باز برگرده ولی ایندفعه زن گرفته دیگه ولی بازم نمردم من

نترس چیزی نمیشه عادت میکنی 

نذار زندگیت خراب کنه بیشتر وابسته بشی

چی بگم که خودت حفظ نباشی خواهر من؟فقط بدون رابطه ای که توش مرد عاشق تر و پیگیر تر و مشتاق تر نباشه تهش شکسته واقعیت رو  امتحان نکن دوست من 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من مشاورم عزیزم، رابطه ی قبل ازدواج باید هدفدار باشه و نباید بیشتر 6 ماه طول بکشه، تکلیف رابطه باید هر چی زودتر مشخص بشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

مرد زندگی نیست ،اصلا روش حساب باز نکن

برای وقت گذرونی میخوادت،خودتو بازیچه ی دستش نکن گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

عزیز من خواهر من دختر من این رابطه سمی ست

لطفا خودت رو نجات بده

اصلا ی اصلی هست ک میگه نباید ب پسر بگی دوست

دارم

وقتی میفهمه دوسش داری دیگه طاقچه بالا میزاره

همیشه باید تشنه باشن نبايد بفهمه عاشقشی

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

بره گمشه بره بمیره معلومه بهش پا ندادی ما تحتش سوخته 

مثل سگ بی محلش کن یا گوروشو گم می‌کنه یا میمونه 

یادت باشه هیچ مردی رونمیشه زوری نگه داشت خودشون باید خبرشون بمونن 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️