2777
2789

خودم از یک عده بی تربیت که درباره مسائل رخت خوابشون اینجا صحبت میکنن😒😒😒😒😒مخصوصا یه کاربر که چندباری تاپیکاشو دیده بودم و یبار که خیلی بیکار بودم تاپیکاشو خوندم و دیدم چقد این آدم بیماره و حتی ممکنه آقا باشه😐مثلا کاربرا ازش درمورد شوهرش پرسیدن که رابطشون چجوریه و اومده با جزییات درمورد رخت خوابشون اولین هاشون و... صحبت کرده و عجیب که یک عده مشتاقانه میخواستن بیشتر بدونن و اون روانی هم بیشتر شخصیت نداشته خودشو به رخ میکشید🤮شما از چه موضوعاتی بدتون میاد تو تاپیکا؟ لطفا اسم نبرید و جوری تعریف کنید  که تابلو نباشه درباره کیه😂از سرکار اومدم ناهارمم پختم و حوردم الان بیکارم واسه اینکه نخوابم و شب بیخواب نشم تاپیک زدم😁

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

حضور آقایون در سایت و مخصوصا اینکه تو تاپیک هاشون عنوان میزنن ورود خانم ها ممنوع بابا سایت زنونه است ...😐

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای مگه هنوزم میاد اون تخم جن؟😂

😂😂آره بعضی وقتا میبینمش معمولا نصف شب میاد که نی نی یار خوابه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

حضور آقایون در سایت و مخصوصا اینکه تو تاپیک هاشون عنوان میزنن ورود خانم ها ممنوع بابا سایت زنونه است ...

آره من اوایل گارد نداشتم به آقایون سایت ولی بعد مدتی متوجه شدم وجودشون تو سایت مثل اینه که یه آقا بیاد تو زایشگاه😒

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

از تاپیکهای عکس داری که میره توی پربازدید ولی وقتی میری ببینی، هیچ عکسی نداره و یک عده درباره چیزی ک ...

نمیدونم چرا وقتی میایم تو سایت انقد مشتاق عکس میشیم😂😂😂😂😂

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

آره من اوایل گارد نداشتم به آقایون سایت ولی بعد مدتی متوجه شدم وجودشون تو سایت مثل اینه که یه آقا بی ...

دقیقااااا واقعا خیلی بده آقایون تو سایت خانما باشن 

فقط امیدوارم آقایونی که تو سایت زنونه هستند پریود بشن 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

دقیقااااا واقعا خیلی بده آقایون تو سایت خانما باشن فقط امیدوارم آقایونی که تو سایت زنونه هستند پریود ...

الهی آمین به حق این سوی چراع😂😂😂😂😂

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘