2777
2789
عنوان

دخترا کمک میخوام

71 بازدید | 7 پست

من آدم با احساسی نیستم

کم پیش میاد ناراحتی کسی باعث ناراحتیم بشه نه اینکه بی تفاوت باشم نه اتفاقا خیلی همیشه به همه کمک کزدم و همه هم میگن 

دلسوزم برای همه ولی ناراحت نمیشم برای کسی فقط کمک میکنم که حل بشه مشکلش 

جز مادر پدرم هیچکس یادم نمیاد به خاطرش ناراحت شده باشم 

امشب اون پسر خوشگله استوری غمگین گذاشته بود که خستم و صبر و اینا 

حتی نمیدونم برای کی گذاشته بود ولی حس کزدم یه لحظه قلبم مچاله شد و ناراحتیش اشک جمع کزد تو چشام رفتم جلو آیینه به خودم نگاه کردم گفتم تو منی مگه میشه ناراحت بشی ولی در کمال نا باوری آره من از غم کسی ناراحت شدم دلم میخواست میشستم ساعت ها باهاش حرف می‌زد کاش میشد کاش میتونستم کاری کنم براش 

چقد عجیبه این حس برای آدمی مثل من که تقریبا بی حسه به همه چی فقط تونستم ریپ بزنم انشالله آخر همه ی صبر ها قشنگ باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دیگه بقیه واسه ات بوق هستن اون یارو که خوشگله!!!!! چون در نظرت خوشگله!!! قلبت رو با یه استوری م ...

اتفاقا کل عمرم تو جمع های مختلط بودم پسرم به اندازه ی کافی دیدم، از 20 سال تا 40 سال 

همیشه هم تو اجتماع هستم 

کلی کلاس مختلط رفتم کلی جای قاطی 

بیشتر از دخترا با پسرا ارتباط داشتم اونم به خواست خود خانوادم چون میدونن من زدم میاد از نود درصد پسرا 

پس این یه حس عجیبه برام و خاص

اتفاقا کل عمرم تو جمع های مختلط بودم پسرم به اندازه ی کافی دیدم، از 20 سال تا 40 سال همیشه هم تو اجت ...

به این حس توجه نکن، چون فقط به دلیل این اومده سراغت که طرف در نظرت خوش قیافه اس، و این جالب نیس، مثلا اگر یه نفر در حقت خوبی کرده باشه و این حس رو نسبت بهش داشته باشی طبیعیه، ولی الان جالب نیس

به این حس توجه نکن، چون فقط به دلیل این اومده سراغت که طرف در نظرت خوش قیافه اس، و این جالب نیس، مثل ...

نه این کلمه ی پسر خوشگله به اصطلاحه 😂💔

اتفاقا قیافه کاملا معمولی داره 

ولی خیلی به دلم نشسته از نظر اخلاقی مخصوصا یکمی مذهبیه