2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه عکس پیام چیکار کنم اگه راه حلی دارین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 107 پست
از ته دل شب بخیز یعنی چی😢

نمیدونم والا😂اصلا نمیفهمه زنش چی میگ فقط لاس میزنه

استارتر لم یه دختر ساده و بی زبون

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از راهنماییت باید امتحان کنم

تکلیفتو مشخص نکنی اگه بچه بیاری هزار برابر بدتر میشه اونوقت واسه خودت وبچه باهم باید التماسش کنی تا خرج کنه ...

ایشالا درست بشه عزیزم ناراحت نباش 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

۲ سال نامزد ۲ سال ازدواج تعمیرکار ماشین تاحالا به من می‌گفت وقتی خرج میکنم با داداش دعوا میشه فهمید ...

بگو لباس خوشگل خرج داره 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
دقیقا منم داشتم همچین آدمی چت کردنشم همین مدلی بود بیست و چهار ساعت قربون صدقه و حرفای بیربط 😐

دقیقا 😕🤣حالت تهوع می‌گرفتم ازش دیگه مرد باید یکم جذبه داشته باشه چیه این آخه 😒🤣

دقیقا 😕🤣حالت تهوع می‌گرفتم ازش دیگه مرد باید یکم جذبه داشته باشه چیه این آخه 😒🤣

وای منمممم 

دهه شصتی هم بود اون موقه فکر میکردم بخاطر سنش اینجوریه نگو داستان یه چیز دیگست 😐 

فک کن تو داری با ناراحتی گله می‌کنی اون بگه می‌خورمت دلم برات می‌ره و فلان 😬😬 

احساس جنون بهت دست میده 🤣

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اره خیلی از اخلاقاشو عوض کردم نمیذاشت اینستا نصب کنم با خانواده ام جایی برم همه اینا رو عوض کردم ولی ...

عزیزم مشکل همینه خیلی از خانما مثل شما از اول با این طرز فکر که اخلاقشو میتونم درست کنم ازدواج میکنن بعد یکی یکی باید مشکلات اخلاقی و رفتاری همسرشونو اصلاح کنن که نشدنیه اگرم از پسش بربیان خودشون داغون میشن تو زندگی

ببرش مشاوره

بهش بگو خواهرم لباس و وسایلشو به من نمیده هیچ وظیفه ای در قبال من نداره 

عزیزم مشکل همینه خیلی از خانما مثل شما از اول با این طرز فکر که اخلاقشو میتونم درست کنم ازدواج میکنن ...

اینم بگم تو دوران نامزدی خیلی فرق داشت ازدواجمون سنتی یود منم بچه خیلی چیزارو نمیفهمدن