خانما شوهرم خسیسه تو خرید برای خودم همیشه میگه هر چی میپوشی بهت مباد هر چی دوس داری بخر وقتی میریم بازار کنار مردم دستمو میکشه دنبال خودش میکشونه الان عروسی برادرمه رفتیم کیف و کفش بخریم باور کنین تو خیابون یجوری رفتار میکرد که خجالت میکشیدم هر چی میگم بار میگه مال خواهرتو بپوش خیلی دوسم داره خوردنی همه چی میخره ولی تو پوشیدن واقعا کلافه ام کرده جوری بگم که برای خرید همه چی باید بهش التماس کنم گریه کنم تو نامزدی اینجور بود وو ذاتشه خواهر و مادرش نه طلا میخرن نه لباس فقط برا خونه وسایل میخرن اصلا هیچی در مورد پوشش زن نمیدونه هر پولی که خرج میکنم میگه برا چی میخوای
نمیدونم والا😂اصلا نمیفهمه زنش چی میگ فقط لاس میزنه
استارتر لم یه دختر ساده و بی زبون
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
تکلیفتو مشخص نکنی اگه بچه بیاری هزار برابر بدتر میشه اونوقت واسه خودت وبچه باهم باید التماسش کنی تا خرج کنه ...
ایشالا درست بشه عزیزم ناراحت نباش
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
دقیقا 😕🤣حالت تهوع میگرفتم ازش دیگه مرد باید یکم جذبه داشته باشه چیه این آخه 😒🤣
وای منمممم
دهه شصتی هم بود اون موقه فکر میکردم بخاطر سنش اینجوریه نگو داستان یه چیز دیگست 😐
فک کن تو داری با ناراحتی گله میکنی اون بگه میخورمت دلم برات میره و فلان 😬😬
احساس جنون بهت دست میده 🤣
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
اره خیلی از اخلاقاشو عوض کردم نمیذاشت اینستا نصب کنم با خانواده ام جایی برم همه اینا رو عوض کردم ولی ...
عزیزم مشکل همینه خیلی از خانما مثل شما از اول با این طرز فکر که اخلاقشو میتونم درست کنم ازدواج میکنن بعد یکی یکی باید مشکلات اخلاقی و رفتاری همسرشونو اصلاح کنن که نشدنیه اگرم از پسش بربیان خودشون داغون میشن تو زندگی
ببرش مشاوره
بهش بگو خواهرم لباس و وسایلشو به من نمیده هیچ وظیفه ای در قبال من نداره