2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه عکس پیام چیکار کنم اگه راه حلی دارین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 107 پست
میگه به من بگو میگم بهش میریم بازار ۲ تا میخوره میگه اونارو بعدم میایم میخریم در صورتی که پول داره ب ...

دقیقا جفت شوهر منه😂میگه بزار بهونه داشته باشیم دوباره بیایم بیرون😂 من ماهیانه کردم الان دیگه اعصابم نمیکشید به چرپ و پرتاش،البته همونم باید هرماه هزاربار بگم تا بریزه ولی کوتاه نمیام تا بریزه 

چند ساله ازدواج کردی ؟ چند سالشه ؟ شغلش چیه؟ داره و خرج نمیکنه؟

۲ سال نامزد ۲ سال ازدواج تعمیرکار ماشین 

تاحالا به من می‌گفت وقتی خرج میکنم با داداش دعوا میشه فهمید دروغ میگه دلش نمیاد 

بیرون هم یع زن ببینه میگه چه لباس خوشگلی پوشیده تو بلد نیستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا زندگی سخته برام من پای بی پولی و بی ماشینی باهاش موندم الان که پول داره چرا اینجوری میکنه

کارای خونه رو نکن غذا نپز ، هرچیم گفت بگو عزیزم عشقم دوستت دارم غذا میخوای چیکار 😂 یه هفته نپز ادم میشه

۲ سال نامزد ۲ سال ازدواج تعمیرکار ماشین تاحالا به من می‌گفت وقتی خرج میکنم با داداش دعوا میشه فهمید ...

با داداشش شریکه؟ شاید اون بهش یاد میده

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

کارای خونه رو نکن غذا نپز ، هرچیم گفت بگو عزیزم عشقم دوستت دارم غذا میخوای چیکار 😂 یه هفته نپز ادم ...

میره خونه داداشش اونا کلا خانوادگی هیچی نمی‌خرن فقط برل خونه می‌خرن 

منم همه چی دارم دلم میخواد لباس بخرم آقا زورش میاد

واقعا زندگی سخته برام من پای بی پولی و بی ماشینی باهاش موندم الان که پول داره چرا اینجوری میکنه

فایده نداره بشین درست حسابی باهاش اتمام حجت کن بگو ماهانه باید فلان قدر بزنی به حسابم ( بر اساس وضع مالیش) 

اگه گفت هرچی خواستی خودم میخرم بگو دوست دارم خودم برای خودم خرج کنم شاید یه وقت تو نباشی شاید کار ضروری پیش بیاد و ...

هرچقدر زبون ریخت و ابراز محبت و علاقه کرد اون وسط محل نده 

بگو این رفتارتو کنار نذاری زندگیمون بهم میریزه محبتتم دیگه برام ارزشی نداره وقتی باید واسه هرچیزی التماست کنم 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

پاره شدم🤣🤣از ته دل شب بخیر میخورمتچی میگ؟بگو هرماه اولین روز بایدnمیلیون بزنی ب کارتم ،این چرت و پ ...

از ته دل شب بخیز یعنی چی😢

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
ببخشید ولی از شخصیتش خوشم نیومد مثل نامزد اولی منه چت کردنش رو مخمه🤢 خیلی چیپه

دقیقا منم داشتم همچین آدمی چت کردنشم همین مدلی بود بیست و چهار ساعت قربون صدقه و حرفای بیربط 😐