2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه عکس پیام چیکار کنم اگه راه حلی دارین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه کلا اینجوریه زود میگه منو ببخش درکم فلان دوستت دارم تا خرید بعدی که اخلاقش عوض میشع

ای بابا مشلوره شاید بهترش کنه فقط

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

سیاست نداری

چیکار کنه مثلا ؟؟!

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اون داره محبت میکنه طرز حرف زدنت اشتباهه

محبت به چه دردش میخوره وقتی واسه ساده ترین خرجا باید التماسش کمه؟!😳

این داره گله می‌کنه از اخلاقش آقا یه چیز دیگه میگه حتی جواب پیامش نداده در جواب گفته دوست دارم و فلان 

خوب چه بدرد میخوره؟

پاره شدم🤣🤣از ته دل شب بخیر 

میخورمت

چی میگ؟بگو هرماه اولین روز بایدnمیلیون بزنی ب کارتم ،این چرت و پرتا رو بزار تو اشغالی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

واضح بهش بگو من یک زنم‌نیاز به لباس زیر و لباس تو خونه وبیرون دارم نمیشه که لخت بمونم بعدش اگه برای ...

میگه میتونی سر کنی تو خرجت زیاده بخدا ۶۰۰ تومن که یع خرج واجب هسن باید هزار بار بهش بگم

پاره شدم🤣🤣از ته دل شب بخیر میخورمتچی میگ؟بگو هرماه اولین روز بایدnمیلیون بزنی ب کارتم ،این چرت و پ ...

موافقم 😬

تاحالا بهش نگفتم

مشاوره نمیخواهد .سعی کن پس انداز کنی .کیف و کفش را برو از خواهرت بگیر .تقریبا عین مال ماست همه چی خوب گرونه .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت