2777
2789
عنوان

خوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 36 پست
چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟ نظرت راجع ب این بیت چیه؟

با منی؟؟؟   

هر وقت خوبی میکنم سو استفاده میکنن...هی میخوام خوب باشم نمیزارن.ادمها یاد میدن بهم بدی کردن رو بجا خوبی کردن..بی توجهی میکنن.واقعا نمیشه همیشه خوب بود

خدایا پدر و مادرم همیشه سلامت باشن   

یچیز دیگه 

تو برخورد با ادما 

درصد بالایی از مردم از اختلالات شخصیتی رنج میبرن که نه خودشون میدونن و نه من و شما

حتی من نوعی ممکنه یک یا چند اختلال شخصیت داشته باشم که خبر ندارم فقط رفتارایی ازم سر میزنه که هم خودم و هم بقیه رو ناراحت میکنه

درنتیجه به کسی که بی دلیل به شما پرخاش میکنه  یا موقع رانندگی بوق الکی میزنه یا با حرفاش یا کاراش قصد ازار شما رو داره فقط لبخند بزنید 

چون شما مث اون فرد نیستید و سالمید 

صبور باش، امپراطوری ها یک روزه ساخته نمیشوند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیز دیگه  تو برخورد با ادما  درصد بالایی از مردم از اختلالات شخصیتی رنج میبرن که نه خود ...

حالا باز کسایی که اطلاعات بیشتر دارن بیان بگن 

چون خود من خیلی خیلی با دونستن این موضوع اروم تر و متین تر رفتار میکنم و الکی دردسر یا مشکل پیش نمیاد برام

صبور باش، امپراطوری ها یک روزه ساخته نمیشوند...
چطور به این نتیجه رسیدی که برای هر چیز مسخره ای خودتو ناراحت نکنی و عصبی نشی؟ 

راستش بیشتر به خاطر زندگی مشترک و دوری از پدر و مادر و شرایط بود. دیدم اگه بخوام به هر مساله ی ریزی گیر بدم همش با شوهرم دعوا مرافه خواهم داشت و توی شهر غریب حسابی تنها میمونم. آخه من خیلی جرئی نگر بودم. مثلا فرض کن وقتی مجرد بودم اگه کسی وسایلامو بر میداشت و نمیذاشت سر جاش خیلی جوش میاوردم و عصبانی میشدم ولی بعدا دیدم که خوب حالا مگه چی میشه؟ چه نظمی از دنیا به هم میریزه؟ فوقش طرف برداشته و استفاده کرده و نذاشته سر جاش. خودم به جاش این کارو انجام میدم. اون طرف هم منظوری نداشته دیگه یادش رفته. خلاصه یه کم زدم به در بیخیالی. الان خیلی اعصابم راحته. یا مثلا اگه کسی متلکی چیزی میگفت میخواستم له و لورده ش کنم. الان فقط بهش لبخند میزنم و دیگه تا ابد باهاش هم کلام نمیشم. یه بار هم به یکی در کمال آرامش گفتم حوصله ی متلک گو هایی مثل تورو ندارم! خیلی حال داد. بدون ناراحتی از زندگی نازنینم حذفشون میکنم. 

رو اخلاقای خودت خوب بود؟

عزيزم وقتي ريپلاي نميكني متوجه نميشيم از كي ميپرسي

اگر با مني بايد بگم خوندن كتاب به تنهايي نه! چون تمرين ميخواد

ولي تا حدي تونستم جنس هر رفتار و منشاءاش را بفهمم

دارو؟

با منی گلم؟ریپلای بزن مشخص شه.

اره دارو برای اضطراب و افسردگی

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

راستش بیشتر به خاطر زندگی مشترک و دوری از پدر و مادر و شرایط بود. دیدم اگه بخوام به هر مساله ی ریزی ...

چقدر خوب تونستی نوع نگاهتو عوض کنی به نظرم همه چی به ذهن خودمون بستگی داره اخلاقامون به ذهنیتمون راجع به محیط و افراد بستگی داره 

الهی در دل ما جز تخم محبت خود مکار ...