2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه یه هفتع است فقط سیب زمینی و گوجه و ماست اینجور چیزا خوردم شوهرم میگه بخاطر همین اینطور شد ...

اره دیگه غذا مقوی بخور بادام بخور پسته بخور تخمه آفتاب گردان بخور حتما مغزیجات بخور 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
خدا کنه بهتر بشم واقعا حس میکنم دارم نابود میشم اینطوری شدم که اصلا انرژیم تموم شده تا شنبه که میرم ...

خوب میشی یخورده به خودت برس داری خودتو داغون میکنی

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دیگه غذا مقوی بخور بادام بخور پسته بخور تخمه آفتاب گردان بخور حتما مغزیجات بخور

ممنون از راهنماییت

بنظرت جیگر مرغ بخورم ضرر داره

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب میشی یخورده به خودت برس داری خودتو داغون میکنی

حس میکنم انرژیم تموم شده وای خیلی بده

خونه ام انگار بمب ترکیده نمیتونم بلندشم مرتب کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون از راهنماییتبنظرت جیگر مرغ بخورم ضرر داره

درکل جیگر مرغ نخوری بهتره ولی اگه میتونی بخور شماکه چیزی نمیخوری حداقل جیگربخور

مرغ کبابی کن بخور بهترمیتونی بخوری حالتم بدنمیکنه

بده مامانت یاکسی برات غذا درست کنه بوش بهت نخوره بخور 

درکل جیگر مرغ نخوری بهتره ولی اگه میتونی بخور شماکه چیزی نمیخوری حداقل جیگربخورمرغ کبابی کن بخور بهت ...

مرغ به هیچ عنوان نمیتونم بخورم اصلا تصورشم حالم بهم میزنه چرا به این روز افتادم از همین بدویاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم دیگه از این هفته ها داروت عوض میشه آهن و ویتامین های مخصوص بارداری با نظر پزشک اضافه میشه 

قربونت برم بارداری واقعا شوخی نداره شما هفته 14 تا حالا نرفتی برای چکاب واقعا عاقلانه نیست 

خدای نکرده اتفاقی برای بچت بیفته در داخل شکم فردا باید هزاران برابر هزینه کنی اعصاب و روانت به هم بریزه تهش چیزی عوض بشه یا نشه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
مرغ به هیچ عنوان نمیتونم بخورم اصلا تصورشم حالم بهم میزنه چرا به این روز افتادم از همین بدویاری

چند هفته ای؟ 

گوشت گاو گوسفند بلدرچین چیزای دوست داری بخور خب 

ممنون از راهنماییتبنظرت جیگر مرغ بخورم ضرر داره

اصصصلااا نخور نه جگر مرغ نه گوسفند ویتامین A زیادی دارن باعث آسیب مغزی به بچه میشه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
عزیزم دیگه از این هفته ها داروت عوض میشه آهن و ویتامین های مخصوص بارداری با نظر پزشک اضافه میشه قربو ...

سنو ان تی ازمایش هام گرفتم مشکلی نداشتم ولی هنوز پیش دکتر نبردم راست میگی باید زودتر میرفتم ولی اصلا دل ندارم انگار الانم نوبت نداد برای امروز گفت شنبع بیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40