2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟؟؟

چون حس میکنم قیافم ساده میشه و سنم خیلی کم دیده میشه ارایش سن آدمو زیاد نشون میده و اینکه اصلا خوشم نمیاد از ارایش

چون ارایش نمیکنم سنم 17.18 میخوره بهم کسایی ک سنمو نمیدونن اصلااا باور نمیکنن 24 سالمه اصلاااا

ارایش خوب نیس درکل😐

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
دختر ۱۹ ساله چی؟؟

من ترجیح میدم بجای کرم پودر از محصولات پوستی استفاده کنه ،دختر ۱۶ ساله ام دکتر پوست بردم روتین پوستی بهش داد الا صورتش صاف وتمیز ،اون دوران ما بود کرم پودر میزدیم الا پوست بیشترین تاثیر تو زیبایی داره

اره خب ولی بچه گناه داره خدایی بعدشم ۱۴ ساله الان خیلی چیزارو میدونه و بزرگ شده…

اره بابا

دیگ قشنگ‌میفهمن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

منم فقط ضدآفتاب و عطر والسلام😁

عطر ک قطعا هس.

منم فقط ژل میزنم به ابروهام همین😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡