2777
2789
عنوان

از توی همراه من فهمیدم داره پ میده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹ سالته ۵ سال ازدواج کردی دو تا هم بچه داری بابا شما ها کجا زندگی میکنید از چه قومیتی هستید آخه چجو ...

شاید باور نکنین ولی من اندازه یه زن ۵۰ساله میفهمم این زندگی کوفتی رو ..شوهرم زندانی داشت دو سال باهاش ساختم بعدش خیانت کرد بازم ساختم نمیدونم ولی دیگه خستم نمیکشم این همه درد رو 

میدونم گلم ...خیلی این روزا ب مردن فکر میکنم خیلی ..با خودم میگم کاش منم مث اون لاشی بازی در بیارم ب ...

حق نداشته اینکاروبکنه ولی اشتباه کرده تواین سالهای زندگی ثابت کرده حتما که لاششی نیست ففقط داره خطامیکنه پششیمون میششع من مطمینم باهاش حرف بزن بگو زندگیمونو دوست داری نذارتلخ بشه من دارم عذاب میکشم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اخه چرا باید ساعت ۱۲ شب باهاش پ بده ..بهش زنگ بزنه هیچ جوره نمیتونم اینو درک کنم ..کاش بهم بگه ولی ن ...

بگو زنگ بزن داداشت. یاخودم شماره داداشت میگیرم. ای دخترعه چرابه توپیام میدعه

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
عزیز خلاصه بخای بگیری فقط تاریخ و ساعت مکالمه و پیامک و میده همین ولی بخای بدونی به کی پیام میده و ش ...

باخود دختره حرف بزن ببین دردش چیه .شوهرت راست میگه یا نه ..فعلا علنی نکن نذار کسی بفهمه. اول مطمئن شو 

عزیزم هیچکس مثل خودت شوهرت و حال روز و خوب بودن زندگیتو نمیشناسه یکم ریلکس کن موقه حرف زدن درمورد موضوعتون طلب کار باش دست پیشو بگیر اگر دیدی یه وقت صداشو بلند کرد یا کار بیجایی انجام داد فقط بگو با دوتا بچه واقعا چطور میتونی زندگیتو به گند بکشی سعی کن حس پدرانشو بلند کنی چون اگر حس متهد بودن داشت به اینجاها کشیده نمیشد 

ولی از من میشنوی شد حق طلاقت بگیر کسی که خیانت کنه تا دفعه nام هم میره 😊💕

برنامه ضبط صدا هم ت گوشیش نصب کن و مخفی کن. تا بفهمی چ خبره

من میدونم میخوای کمکشش کنی 

ولی فقط داری کمک میکنی یه زندگی به خاطر نادونی شوهرش ازهم بپاشه  بچه های طفل معصومش یتیم و اواره میشن 

فقط به قدرتنمایی فکرنکنید اخرش چی 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
میگه ب مامان بابام چیزی نگو اگ گفتی جلو همونا بهت ثابت میکنم این دختره با من نیست

میگفتی تو زندگی مشترکی که نفر سوم باشه صد در صد مامان و بابات باید در جریان باشن با دوتا بچه چه میکنی پدر نمونه