2777
2789

سلام خوبین ..من ۵ساله ازدواج کردم و دو تا بچه دارم ..شوهرم اصن اهل اینجور کارا نبود و هنوز هم فکر میکنم نیست ...چند وفتی بود متوجه شدم مشکوکه و حس قوی دارم همراه من و ایرانسل من اون روی گوشی من وصل بود ..بعد چند روز دیدم توی گوشیش یه پیام هست ک طرف دختر بوده پ داده بودن با هم بهش گفتم گف دوست دختر داداشم بوده و الان میخواد داداشم اونو ولش کنه ب من پیام میده دختره منم میخام دست ب سرش کنم ...از توی همراه من در اوردم کا هنوز بهم پ میدن میگم چطور پیامایی میدی هیچی نمیگه چیکار کنم من آخه هنوز مطمعن نیستم ..امروز گفتم قسم بخور دوستش داری تا از زندگیت برم ولی چیزی نگفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم دوس دختر خودشه . مردا هروقت خیانت میکنن مچشون میگیری سریع میگن دوس دختر رفیقمه داداشمه ...

اخه نمیکرد این کارا رو ..امشب میاد خونه میخام باهاش اتمام حجت کنم خستم دیگه نمیتونم 

اززندگیت برم یعنی چیروایساازحریمت دفاع کن حتی اگرخدای نکرده چیزی هم باشه یه اخساس زودکذره بعدشم پشیمون میشه 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اززندگیت برم یعنی چیروایساازحریمت دفاع کن حتی اگرخدای نکرده چیزی هم باشه یه اخساس زودکذره بعدشم پشیم ...

چون خستم بخدا با ۱۹ سال سن احساس پیری میکنم ..بفکرمه خودمو بکشم خلاص شم ولی یاد بچه هامم یاد پدر مادرم

عزیزم اگرم چیزی بود تو نرو اونو بنداز بیرون چرا مازنها همیشه باید بریم اینهمه زحمت کشیدیم دستی دستی ...

ولی اگه قطعی بشه برام واقعا آبروشون میبرم ...اون زنیکه رو پیدا میکنم و ب خاک سیاه میشونم همچنین شوهرمو

چون خستم بخدا با ۱۹ سال سن احساس پیری میکنم ..بفکرمه خودمو بکشم خلاص شم ولی یاد بچه هامم یاد پدر ماد ...

تو ۱۹ سالی بچه داری؟ ماشالله بهت تو از خیلی ازماها جلوتری خیلی موفق داری شایدالان ندونی بعدها خودت متوجه میشی

منم ۱۹ سالم بود هرروز به خودکشی فکر میکردم نجردبودم پدرمادر دعوامیکردن فحش و تخقیر داد وبیداد ولی یکسال بعد بهترشد حالم بهترشد مقاومتم بیشترشد

توهم خسته نشو 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
تو ۱۹ سالی بچه داری؟ ماشالله بهت تو از خیلی ازماها جلوتری خیلی موفق داری شایدالان ندونی بعدها خودت م ...

اره سن پایین ازدواج کردم ..بعصی موقع ها ک به بچه هام نگاه میکنم میگم راضی ام ولی اینجور موقع ها نه میگم کاشکی ازدواج نمیکردم تکلیفم با خودم مشخص نیست 

ولی اگه قطعی بشه برام واقعا آبروشون میبرم ...اون زنیکه رو پیدا میکنم و ب خاک سیاه میشونم همچنین شوهر ...

مردها متوجه اشتباهشون بشن عذرخواهی میکنن و جبران میکنن ولی به شرط اینکه ابروشون پیشش دوسست واشنانرفته باشه

مرداگرابروش بره دیگه برنمیگرده این وسط فقط بچه هات فنامیشن اگرمیخای زندکیتو ارامش بچه هاتو حفظ کنی نذار ابروریزی بشه فقط قانونی ازاون زن شکایت کن