2777
2789

من قبلا ی بار طلاق گرفتم شوهرم ازدواج نکرده بود اصن ی گرون برام خرج نمیکنه خودمونم پیش خانوادش میشینیم خانواده هامون مخالف ازدواج مابودن هرچی داره برای خانوادش خرج میکنه وقتی میگم پول بده برم ارایشگاه یا پول بده برم برای خودم چیزی نیازدارم بخرم میگه تو قبلا ی بار طلاق گرفتی نیاز نیس چیزی بخری هرروز بهم اینجور حرفا میگه یا میگه ادم خجالت میکشه بره بیرون هم میگن زن طلاق گرفته،گرفته.میگم خوب نمیگرفتی مجبورت نکردم ک خودت میگفتی باید بامن باشی الانم لازم نیس هروز اینجور حرفا بگی نمیخای جداشو گف حاضرشو ببرم خونه پدرت منم پاشیدم اورد یدونم بچه ده ماهه دارم واقعا دگ از حرفاش خسته شدم شما باشین باردوم طلاق میگیرین؟ ازدیروزم زنگ نزده.قبلا خوب بود اخلاقش همه از ی طرف ب زندگیمون دخالت کردن نمیزارن خانوادش باهم دگ خوب باشیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو که یه بار انتخاب ناموفق داشتی چرا بار دوم دقت نکردی؟از اول اینجوری بود؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

ن بعد ازدواج اخلاقش تغییر کرده

خدا لعنت کنه خانواده هایی رو که نمیزارن پسرشون درست زندگی کنه حتما خانوادش پرش میکنن .... خانواده خودت نظرشون چیه ؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

احتمالا اطرافیان بهش زخم زبون میزنن باهاش صحبت کن نزار زندگیت از هم بپاچه بخاطر بچتم که شده چون اگه ...

باهاش چ صحبتی کنم اخه چی بگم همش دلمو میشکنه باحرفاش

خدا لعنت کنه خانواده هایی رو که نمیزارن پسرشون درست زندگی کنه حتما خانوادش پرش میکنن .... خانواده خو ...

میگن هرچی میشه بشه بیخیال شو. ولی میبینم ته دلشون راضی نیس جداشم