2777
2789
عنوان

اولین تجربه مصاحبه کاری

219 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

من برای یه موسسه زبان رزومه فرستادم و امروز باهام تماس گرفتن که چهارشنبه برم مصاحبه

خیلی استرس دارم و ذهنم درگیره

من تجربه تدریس ندارم، می‌خواستم روز مصاحبه بهشون بگم میشه چند باری بیام سر کلاسا و به نحوه تدریس استاد ها نگاه کنم، اما می‌ترسم خوششون نیاد از این حرفم

سطح زبانم B1 هستش و ترجیحم اینه حداقل اول کار، به کودکان توی سطوح پایین تدریس کنم؛ اما نمی‌دونم اینا رو چجوری بهشون بگم توی روز مصاحبه

چی بپوشم؟!

اگر بهم گفتن الان تدریس کن ببینیم چه شکلی درس میدی، نمی‌دونم چیکار باید بکنم😭😭😭

اگر تجربه ای دارید، لطف می‌کنید در اختیارم بگذارید🙏💕🥰

کتابی، ویدیویی، چیزی نیست بخونم یا ببینم که آماده تر شم؟!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس رسمی با مقنعه بپوشچجوری سطح B1 و قبول کردن حداقل باید B2 یا c1 باشی

حالا قبول نکردن

فعلا گفتن بیا مصاحبه

گفتن سطح متوسط به بالا

مرسی گلم🙏💕

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

حالا قبول نکردنفعلا گفتن بیا مصاحبهگفتن سطح متوسط به بالامرسی گلم🙏💕

قربونت. اموزشگاه کلا بیگاری میکشن از ادم من ی سال کار کردم اونم 2 جا ولی اومدم بیرون الان میخوام برم داروخانه مشغول شم هم حقوقش بهتره هم با روحیاتم سازگار تره

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

خودتو سطح پایین نگیرازت پرسیده میش قطعا چه سطحی و اینا هستی ممکنه بگن تدریس کنی پس اماده باشاسترس ند ...

🙏💕🥰

فعلا همش دارم در مورد شیوه تدریس و اینا می‌خونم

رفتم کتابی که تدریس می‌کنن رو دانلود کردم ببینم چی به چیه

حتی اگر بگن یه دوره آزمایشی هم بیا اوکیه

حقوقش خیلی واسه مهم نیستش، تدریس رو خیلی دوست دارم

قربونت. اموزشگاه کلا بیگاری میکشن از ادم من ی سال کار کردم اونم 2 جا ولی اومدم بیرون الان میخوام برم ...

من آخه دانشجو‌ام

نمی‌تونم کارایی که شیفت طولانی دارن برم

حالا اینجا هم فکر نکنم قبول بشم

اما چون تدریس رو دوست دارم، با خودم گفتم برم حالا ببینم چی میشه

حقوقش خیلی مهم نیست، ۴ ۵ تومنم باشه، کفایت می‌کنه واسم😅💔

نه 

اعتماد بنفس خیلیییی تاثیر داره نری اونجا ادای آدمای مظلوم و نا بلد رو در بیاری 

بعدشم تو خونه تمرین کن تدریس کردن رو 

برا خودت شبیه سازی کن 

بدون تمرین که کلا نمیشه 

تدریس ب ادم خیلی جرئت میده و خیلی خوبه اگر بری شخصیتت به نحوی اجتماعی میشه

خیلی اجتماعیم

به نظرمم تدریس خیلی کار مقدسیه

مخصوصا اگر یه معلم خوب باشی که بچه ها بگن چقدر خانم فلانی خوبه🥹🥰❤️

ان شاءالله که قبولم کنن🥲💔

من آخه دانشجو‌امنمی‌تونم کارایی که شیفت طولانی دارن برمحالا اینجا هم فکر نکنم قبول بشماما چون تدریس ...

منم خب دانشجو ام صبح کلاسامو میرم قبلا غروبا میرفتم اموزشگاه. الان میخوام شیفت عصر داروخانه رو برم

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

نه اعتماد بنفس خیلیییی تاثیر داره نری اونجا ادای آدمای مظلوم و نا بلد رو در بیاری بعدشم تو خونه تمری ...

مرسی گلم بابت راهنماییت🙏💕🥰

منم خب دانشجو ام صبح کلاسامو میرم قبلا غروبا میرفتم اموزشگاه. الان میخوام شیفت عصر داروخانه رو برم

موفق باشی گلم🥰💕🙏

ممنونم بابت وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی❤️🩷🤍

ان شاالله موفق باشی عزیزم ♥

همچنین گلم💕😘🥰🙏❤️