2777
2789

پدربزرگم خیلی سال پیش فوت کرده

خیلی وقته وقتی دلمون تنگ میشه میریم ویلاشون(همیجن میگم ویلا انگار چقدره😂) 

دیروز یهویی خالم پیشنهاد داد بریم اب و هوایی عوض کنیم (وسط هفته اخه😂😬)

زیادم تا شهر فاصله نداره فوقش ۳۵ دقیقه با ماشین

پسرخالم که (پارتنرمه و قصدمون جدیه و خانواده ها با خبر هستن هم بودن مریضم شده بود) 

تنها کسی که نیومده بود اونجا بابام بود چون تازه فامیلیشو از دست داده ناخوش بود.

(نیاین بگین با پسرخالت رابطه داری فلان ، اره دارم خیلیم دوسش دارم به کسی مربوط نیست انرژی منفی نبینم)

خلاصه مریض شده بود(حالا انگار مجبور بود بیاد😒😒😒)

رفته بود یکی از اتاقا اه و ناله میکرد

اون یکی خالم(مامانش نه)با خواهرش گفتن بیا بریم شهر براش دارو بگیریم اینجارو کوفتمون نشه😒منم گفتم اوکی 

رفتیم طول کشید ، همش یکسره به من زنگ میزد ای مردممم کجایی چرا نمیای بیا 

شلوغ بود خب رفت و برگشت و رفتن به داروخونه و...یه ۲ و نیم ساعتی طول کشید😒

برگشتیم اول اینکه نتونست به خالم چیزی بگه با من و دخترخالم دعوا میکرد که چرا اینقد دیر اومدین ، میدونم حالش بد بود اما حق نداشت سر منی که بابام بهم‌اخم نکرده داد بزنه

داروهارو دادم دست خواهرزادش گفتم ببر بده بهش ، دیگ خودم نرفتم پیشش ( بغض کردم گریه کردم اونم فهمید)

یکی دوساعت بعدش که بهتر شده بود اومد گفت ناراحت شدی از دستم ؟ حالم خوب نبود عمدی نبود ببخشید

گفتم قرار نیست منو ناراحت کنی تا بگی ببخشید منم بگم باشه بخشیدم ، میدونی چقدر ترسیدم ، من بابام تاحالا سرم داد نزنه میدونی بفهمه سر تک دخترش داد زدی و اشکشو دراوردی دیگه نمیزاره اسمتم به زبون بیارم؟ همش میگفت معذرت میخوام عزیزم و فلان درکم کن خوب نبودم که ، گفتم باشه اما این درست نیست تا اتفاقی میفته به خودت مسلط نباشی پس فردا ازدواج کنیم میخوای اینطوری باهم رفتار کنی ، گفت من غلط بکنم فداتشم و اینا به جونت که برام عزیزی تکرار نمیکنم هرگز

بعدش همش باهاش سرسنگین بودم تا امروز صبح که برگشتیم خونه

خالمم بهش اخم میکرد

بنظرتون هنوز باهاش سرسنگین باشم یا نه ببخشمش؟

میترسم بازم تکرار کنه😒😒😒

خیلی مهربونه اما خب ترسیدم نکنه عصبی باشه😒

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره حق داد زدن نداشته اونم به خاطر چیزی ک نمیدونسته ولی خب مریض بوده از این جهت میشه بهش یه ارفاق ک ...

یعنی دوسش دارم گفتم خوشحال میشه

این چیزا طبیعیه 

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

نه نباید داد بزنه

خودت می‌دونی 

زندگی انقدر بالا پایین داره انقدر پیچ و تاپ داره ک این چیزا همیشه پیش میاد. 

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

خودت می‌دونی زندگی انقدر بالا پایین داره انقدر پیچ و تاپ داره ک این چیزا همیشه پیش میاد.

وظیفشع برای من ارامش ایجاد کنه نه تنش

آره اما خب با کنارش موندن هم معلوم میشه دوسش داریحالا اومد واسه دلجویی بهتره کشش ندی

بدبخت داره همش میگ غلط کردم ، میخوام اونقدر کشش بدم بفهمه بدم میاد

وظیفشع برای من ارامش ایجاد کنه نه تنش

باشه عزیزم 

بدبخت داره همش میگ غلط کردم ، میخوام اونقدر کشش بدم بفهمه بدم میاد

آره حق داری اما خب به اونم حق بده

آدم مریض رو کلا باید یکم بیشتر نسبت بهش صبر و گذست داشته باشی

نه اینک بگم اون هر کاری خواست انجام بده ها

اما این مشکلت رو بهش بگو و رابطتون رو اوکی کن

بگو نباید تو جمع تحت هیچ شرایطی باهات دعوا کنه و این سری رو فقط چون مریض بود میبخشی اما سری های بعد باید احترامت رو تحت هر شرایطی حفظ کنه

میگم بعد ازدواج خاستین بچه دار شین قبلش ازمایش ژنتیک بدید 

💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی