2777
2789
عنوان

پیر دختر و بد خلق

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 62 پست
چقد عقده ای من کاری ب شماها ندارم میگم ابنجوری ک استاتر گفت همع بهش حمله میکنن چرا اه سینه سوز میکشی ...

خیلی جالبه همه طرف اونو میگیرن صبح دیر میاد زود هم میره دوساعت زودتر میره دست به سیاه سفید نمیزنه فقط طلب کاره پول بیاد دستم کار خوب پیدا کنم سریع در میام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خبربعضیا نق نقو هستن بچه و بزرگ هم نداره شاید بخاطر این اخلاقش مجرد مونده مطمعنا از سن پایین هم‌همین ...

پتیاره ست کلا مشخصه آدم بی چشم رویی هست لیاقت خوبی نداره هیچ کاری انجام نمیده چاق خودشو نمیتونه تکون بده بعد انتظار داره من هم کل کارهارو انجام بدم هم حساب کتاب ها دستم باشه

خیلی جالبه همه طرف اونو میگیرن صبح دیر میاد زود هم میره دوساعت زودتر میره دست به سیاه سفید نمیزنه فق ...

عزیزم به کار بردن کلمه پیر دختر قلب آدمارو میشکنه!!! شما چطور خوشرو و خوش اخلاق و مهربونی ولی از این لفظ استفاده میکنی؟! بالاخره ازدواج قسمت هست بعضی ها جفت خودشونو پیدا میکنن بعضی ها هم پیدا نمیکنن...شما باید سعی کنی ویژگی های مثبت اون آدم رو ببینی تا کار باهاش راحت بشه برات...مسخره کردن اصلا خوب نیست و شخصیت خودت رو پایین میاره

خیلی جالبه همه طرف اونو میگیرن صبح دیر میاد زود هم میره دوساعت زودتر میره دست به سیاه سفید نمیزنه فق ...

اخه توام یجوری گفتی پیر دختر بهشون برخورد باید میگفتی سنش بالاس مجرده منم اصلا یه چیز دیگ گفتم برام اه جانگداز کشیدن اول فکر نمیکنن بد حرف بزنن زود جوشن متاسفانه

۴۰ ساله هم بشم باتری گوشیم تموم بشه داد نمیزنم بکوبم روی میز مثل یه لیدی باکلاس آدم میزنم به شارژ

شب دراز عزیزم !

خیلی غرور گرفتت 

من به عنوان خوش اخلاقترین و بهترین تو دانشگاه و کارمندی بودم جوری که مدام لوح سپاس و تشویق و نمونه میگرفتم.

اما الان واقعا ریختم بهم و افسرده شدم. 

با اینکه هیییییییچ وقت دل کسی رو نشکستم و خدا شاهد همیشه دعاها میکردم دخترهای بزرگتر از من زودتر ازدواج کنن..‌ 

ولی شدم این! تنها ‌ 

بی کس 

افسرده 

خدا بداد مغرورهای مثل شماها برسه

اخه توام یجوری گفتی پیر دختر بهشون برخورد باید میگفتی سنش بالاس مجرده منم اصلا یه چیز دیگ گفتم برام ...

چون رفتارش واقعا زشته ببین تو اگه از یجا حقوق بگیری اونجا کار نکنی تموم کارهارو بندازی گردن یه دختر کم سن سال ساده گیرش بیاری دیر بیای سرکار زودتر بری خب یعنی چی واقعا همچین آدمی لایق درست حرف زدنه داره پول حروم میبره خونه 

پتیاره ست کلا مشخصه آدم بی چشم رویی هست لیاقت خوبی نداره هیچ کاری انجام نمیده چاق خودشو نمیتونه تکون ...

الانم تهمت پتیارگی بهش زدی؟؟ این از همون اخلاق خوبته دیگه؟؟ 

من تاپیکو ترک میکنم. 

چون با این سن فهمیدم کائنات جوری جبران میکنه که نیاز به چیز دیگه ای نیست. 

چون رفتارش واقعا زشته ببین تو اگه از یجا حقوق بگیری اونجا کار نکنی تموم کارهارو بندازی گردن یه دختر ...

موافقم واقعا بی انصافه فک کنم خیلی بد اخلاقم باشه سعی کن باهاش رفیق شی

بداخلاقیش چه ربطی به پیر دختریش داره🙄میتونستی بنویسی یه همکار دارم خیلی بداخلاق وبدبرخورده،ماهم همه حقو بهت میدادیم،ولی مث دخترای پنج ساله نوشتی وای خداروشکر من بیست سالمه اون داره یائسه میشه شوهر نکرده فلان و بیسار🙄💅

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

الانم تهمت پتیارگی بهش زدی؟؟ این از همون اخلاق خوبته دیگه؟؟ من تاپیکو ترک میکنم. چون با این سن فهمید ...

خانم شما ک میدونی ایشون بچه سنه نوجوونه چرا انقد نفرین میکنی خب ارومش کن بهش یاد بده بجای دعوا و نفرین 

بداخلاقیش چه ربطی به پیر دختریش داره🙄میتونستی بنویسی یه همکار دارم خیلی بداخلاق وبدبرخورده،ماهم همه ...

حالا ایشون از سر هیجان اینجوری بیان کرد بهتره بهش یاد بدیم تا قضاوت حرف زدنش یکم مهربون باشیم بخدا طرف مقایلم یاد میگیره بچه سنه تازه رفته سر کار 

خانم شما ک میدونی ایشون بچه سنه نوجوونه چرا انقد نفرین میکنی خب ارومش کن بهش یاد بده بجای دعوا و نفر ...

چه نفرینی؟ 

اینکه بهش میگم کاینات برات جبران میکنه؟ 

اصلا مگه نیاز به نفرین و دعا هست؟ 

هر کلامی در این دنیا بار انرژی داره که همون بار بر میگرده رو زندگی ادم.‌

اتفاقا اصلا بچه سن نیست. بچه مال زیر ۷ ساله. 

من ۲۰ ساله های میبینم که ادم از ادب و شعور و معرفتشون حیرون میمونه. 

۲۰ ساله های نخاله ی هم میبینم که متاسفانه از ما به رد باید روزگار ادبشون کنه.