2777
2789
عنوان

پیر دختر و بد خلق

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 62 پست
حالا ایشون از سر هیجان اینجوری بیان کرد بهتره بهش یاد بدیم تا قضاوت حرف زدنش یکم مهربون باشیم بخدا ط ...

این کاربر احتمالا زیاد یه جنس نر هست که ۵روز عضو شده با دفاع های حال بهم زنکش. میخاد دل اسی بیست ساله رو بدست بیاره‌ 

چه نفرینی؟ اینکه بهش میگم کاینات برات جبران میکنه؟ اصلا مگه نیاز به نفرین و دعا هست؟ هر کلامی در این ...

حالا شما مهربونی کن تو این زمونه معمولا بیست سالها هیجانی حرف میزنن بعدشم پشیمون میشن قرارم نیس همه مثل هم پخته باشن ک با جدی بودن تند حرف زذن بخدا بقران هیچکس رفتارشو درست نکرده شماهم سعی کنید یکم مهربون تر جواب بدید تاثیرشم بیشتره الانم نمیگم درکل تو زندگیتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ایشون از سر هیجان اینجوری بیان کرد بهتره بهش یاد بدیم تا قضاوت حرف زدنش یکم مهربون باشیم بخدا ط ...

به بیست سال بچه سن ونوجوون نمیگنا😐

والا من دیدم هرچی بقیه دارن باهاش حرف میزنن این دوباره یه عیب و ننگ جدید از همکارش رو میکنه،چاقه پتیارست و..

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

شاید خیلی کار ریخته سرش از حرس داره میگه بیخیال گنا داره

😑😑😑😑

داشتم با حرفای اسی کنار میومدم الان نمیدونم توجیحات فرامنطقانه ی تورو دقیقا کدوم قسمت دلم بزارم

بیخیال عزیزم حق باشماست🙌تاپیکو ترک میکنم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

به عنوان پیر دختر خدارو قسم میدم به غیرتش‌ به دردی مبتلات کنه که دیگران با زبون تلخشون روحتو زخمی کن ...

منظرم به هیچ وجه تو نیستی ک شما خودمختاری تو هرسنی مجرد باشی اینکه با این لحن زشت خطابش کردم مدتهاس حق منو ضایع میکنه و نوکر گیر آورده واسه همون ازش بدم میاد لقب بد میدم بهش وگرنه یه دختر ازدواج نکنه مگه جرم کرده فقط روی بد به بقیه نشون نده 

حالا شما مهربونی کن تو این زمونه معمولا بیست سالها هیجانی حرف میزنن بعدشم پشیمون میشن قرارم نیس همه ...

ببینید قرار نیست همه مثل هم باشن ولی در نظر داشته باشید که وقتی کسی یه فضای خالی تو زندگیش داره حالا مثلا درس نخونده،ازدواج نکرده یا بچه دار نشده یا چیزای دیگه بیشتر رو این قضایا حساس هست...قبول کنین که عنوان کردن کلمه پیر دختر و اینکه زن 40 ساله به زودی قراره یائسه بشه یکم به بقیه بر میخوره!!!! این خانوم 15 ساله نیست که بگیم نمیفهمه از طرفی گویا خیلی هم خوش قلب و خوش برخورده...من یه زن 34 ساله هستم و با خوندن این عنوان فقط تو ذهنم این اومد که اوه پس به زودی بقیه به من هم همچین نگاهی دارن که بی حوصلگی هام ربط به یائسه شدن داره  حالا در هر صورت حرفی هست که زده شده و قطعا استارتر هم منظور بدی نسبت به بقیه خانوم های سن بالا نداشته ولی خب رفتار اون خانوم هم توجیه پذیر هست که نسبت به کلمه پیر دختر اظهار ناراحتی کردن و برای من قابل درکه

ببینید قرار نیست همه مثل هم باشن ولی در نظر داشته باشید که وقتی کسی یه فضای خالی تو زندگیش داره حالا ...

ببین کسی اون خانم مجبور نکرده بیاد سرکار با اون رفتار زننده بخدا تمام کارهای اونارو من انجام میدم یکی میاد الکی میگه سیستم قطعه یا میگه برو بعدا بیا حق کارگرها و ضایع میکنه چرا متوجه حرفم نشدی فقط همون پیر دختر یائسه برخورد بهت

استارتر من 12 ساله تو نینی سایت هستم تا الان به بی تربیتی و بد دهنی و گنده گوزی و بی شعوری تو کاربر ...

هروقت پدر کارگر تو رفت دفتر همچین آدمی ک نشست داره میخوره با گوشی حرف میزنه به پدرت الکی بگه سیستم قطعه برو بعدا بیا اونوقت میفهمی این آدم لایق هم خطابه

ببین کسی اون خانم مجبور نکرده بیاد سرکار با اون رفتار زننده بخدا تمام کارهای اونارو من انجام میدم یک ...

ببین عزیزم من کاملا درک میکنم که شما از رفتار اون خانوم عصبانی هستی اما کاش فقط رفتارش رو مورد حمله قرار میدادی نه پیر بودن و یائسه بودن و چاق بودنش رو!!!! مثل این میمونه که من زدم شیشه همسایه رو شکستم بعد همسایه بیاد بگه چون تو خیلی پیر و زشت و چاقی زدی شیشه منو شکستی!!!!! 

ببین عزیزم من کاملا درک میکنم که شما از رفتار اون خانوم عصبانی هستی اما کاش فقط رفتارش رو مورد حمله ...

چون داره حق منو ضایع میکنه واقعا بی چشم رو طلبکاره هرکاری هم انجام میدم راضی نمیشه بدتر سوار میشه وگرنه خیلی ها سنشون بالاست آدمن میدونن نباید حق بقیه رو ضایع کنن مسولیت پذیر باشن چرا هیچکس به اونا نمیتونه همچین لقبی بده