2777
2789
عنوان

پیر دختر و بد خلق

590 بازدید | 62 پست

همکارم تقریبا ۴۰ سالشه مجرده خیلی بدخلق و اخلاقش زننده ست انگار داره یائسه میشه 🥴گوشیش خاموش میشه بلند داد میزنه اه یا یه کاری میخواد انجام بده سریع خسته میشه میگه وای اه فقط میشینه میخوره فقط اعصابش درحین کار خرده انگار مجبوره بیاد سرکار پیر شدی برو بشین خونه دیگ

یه جوریه اصلا ...واقعا جوونی رو باید قدر دونست الان قدر ۲۰ سالگیمو میدونم چقدر صبور مهربون خوش خلقم امیدوارم هیچوقت به اون سن نرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر زشت و زننده راجب همجنستون حرف میزنید

شما احیانا چهل سالت نمیشه یا هیچوقت قرار نیست یائسه باشی؟

عملا حرفای شما زن ستیزیه حرف بی‌حوصلگی هم به پریودی یا یائسگی ربطی نداره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب یکی اینجوری به تورت بخوره فقط بشینه کار نکنه تمام کارهارو باید تو انجام بدی حالا فهمیدی چرا بد حر ...

بازم حق نداری اینجور توهین و قضاوت کنی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

چون تنهاست عصبیه ازاین موارد خیلی دیدم بعضیاشونم عقده ان

آخه اونی ک اینجا نشسته گناهش چیه رفتارهای زننده این پیر دختر تحمل کنه خب به من چه گوشیش خاموش میشه داد میزنه اصلا دیر میاد زود میره و هیچکاری نمیکنه