2777
2789
من ورم داشتمبشدت درد داشتکبودی هم تا یک هفته ۱۰ روز داشتمنترسبعدش جا میفته درست میشهچن سی سی زدی و چ ...

یک سی سی ۸ تومن 

اولش خیلی طبیعی و خوب بود 

الان صورتم به حدی دراز و بد شده که واقعا اعصابم خورده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید فیلر زیر چشم درد داره تا چه مدت هست فیلر شما ک میدونیدلطفا راهنماییم کنید???

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

یک سی سی ۸ تومن اولش خیلی طبیعی و خوب بود الان صورتم به حدی دراز و بد شده که واقعا اعصابم خورده

نترس درست میشه

چن روز مهلت بده اگر بهتر نشد برو پیش دکترت

برای تورم و کبودی هم من حوله گرم خیلی ملایم میکردم

البته ژل من فرق داشت

۲ سی سی زدم ۵ تومن

ببخشید فیلر زیر چشم درد داره تا چه مدت هست فیلر شما ک میدونیدلطفا راهنماییم کنید???

عزیزم من فیلر زیر چشم نزدم کلا 

ولی فیلر دردش قابل تحمله کلا 

من حتی امپولم نمیزنم میترسم ولی واقعا اونجوری نیست 

موندکاریشم بستگی به برند داره و بدن خودتون 

و اینکه هیچ وقت دیگه مثل اولش نمیشه هرجقدم اثرش بره

عزیزم من فیلر زیر چشم نزدم کلا ولی فیلر دردش قابل تحمله کلا من حتی امپولم نمیزنم میترسم ولی واقعا او ...

عزیزدلم مممنون بابت راهنمایی خداخیرت بده 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف