2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرو خیال زیاد دارم میشه کمک کنی بهم من نمی تونم تایپک بزنم چون خواهر کاربری نی نی سایتو داره و چکم میکنه 

یه مشکلی دارم نمی تونم تایپک بزنم براش 😐

دخترا خواهرگ دو سه روزه عقد کرده بعد از اون موقعه دیگه جلوی شوهرم شال نمیندازه یا اینکه با تاپ میگرده در صورتی که قبل از اینطور نبود اصلا شال مینداخت

واقعا یه جوری میشم به نظرتون چرا اینجوری میکنه اخه

کسایی که یه دغدغه شدید فکری دارن و درونگرا هستن معمولا اول شب راحت میخوابن امابعدش ازینور صبح خیلی زود بیدارمیشن

ازون شبابود که بادغدغه خوابیدم و بدخوابم الان

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

ساعت 4 به بعد خوابم نمیبره البته ساعت 9 میخوابم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فکرو خیال زیاد دارم میشه کمک کنی بهم من نمی تونم تایپک بزنم چون خواهر کاربری نی نی سایتو داره و چکم ...

زیاد با خواهرت در ارتباط نباش 

روزاییم ک خونه مادرت نیست برو خونه مامانت 

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
فکرو خیال زیاد دارم میشه کمک کنی بهم من نمی تونم تایپک بزنم چون خواهر کاربری نی نی سایتو داره و چکم ...

شاید فکرمیکینه الان دیگه شوهرداره و مشکلی نداره اگراین چیزا رو رعایت نکنه و کسی بهش چشم نمیتونه داشته باشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

باهاش حرف بزن اگه حرفتو گوش نکرد به مامانت بگو 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه