2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ازدواج

2092 بازدید | 146 پست

سلام دوستان

اگر واقعا یه نفر به لحاظ اخلاقی و شخصیتی مناسب باشه ولی ۱۴ سال بزرگتر باشه و به لحاظ ظاهری شما خیلی جوون تر به نظر بیاین، قبول می کنین ازدواج کنین؟

خیلی سخته تصمیم گیری

چون بعد از این همه خواستگاری که رد کردم واقعا یکی رو دیدم که اخلاق و رفتارش و عقاید و ارزش ها و خواسته هاش شبیه اون چیزیه که انتظارشو داشتم ولی هیچ وقت به اختلاف سنی ۱۴ سال فکر نکرده بودم😔 چیکار کنم؟!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مثلا خانوم ۳۰ ساله و اقای ۴۳ ساله هستین مناسبه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شوهر من ۱۲ سال بزرگتره خییییلییی خوبه وضعیت مالیشم خوبه ده سالم از سنش جوونتر میزنه ولی پشیمونم چون اصلا درکی از دنیای من و سن و سالم نداره هیجانات منو درک نمیکنه اگر خودتو دوسداری اینکارو نکن الان نمیفهمی چی میگم

من ۳۴ سالمه ایشون ۴۸

من میگم مناسبه😁

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شوهر من ۱۲ سال بزرگتره خییییلییی خوبه وضعیت مالیشم خوبه ده سالم از سنش جوونتر میزنه ولی پشیمونم چون ...

ممکنه دیگه کیس به این خوبی پیدا نشه

می دونی من چقد جواب رد دادم؟؟

فکر کنم اندازه ی تارهای موهام