2777
2789

آخرین چیزی که کپی کردین رو اینجا بذارین 

دستتون رو بذارین روی صفحه و پیست کنید 

خودم:

درس دریا و جنگل

لطفا هرتیغه مضرابشون عوض بشه

دریا آبی/پر از ماهی/جنگل سبزه/پر از خرسه

رفتم دریا/دیدم ماهی/رفتم جنگل/ دیدم خ رسی

اگر اشخاص حقیقی عادی که مجاز به پرداخت انواع مالیات هستند، آن را پرداخت نکنند، مشمول حبس بین 6 تا 24 ماه خواهند بود. همچنین علاوه بر حبس، بر اساس قانون مالیات، فرد موظف به پرداخت جزای نقدی نیز خواهد بود. جالب است بدانید حتی امکان اعلام حکم شلاق از 34 تا 74 ضربه نیز وجود خواهد داشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

Radio gig

همه دروغ میگویند

انسان خردمند

پادکست های خوب رو کپی کردم بفرستم برای کسی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دختر سیستمی باز سوتین پوشیده سر پیرهنش

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

قارچو نگینی خورد میکنی سرخ میکنی میزاری کنار فل فل دلمه رو هم نگینی سرخ میکنی میزاری کنار 

مرغو با پیاز میزاری بپزه وقتی پخت ریش ریش میکنی اینم میزاری کنار 

پیاز سرخ میکنی 

و حالا همرو میریزی توی یه تابه و اویشن فلفل و یکم پودر سیر میزنی و نمک و اینارو باهم مخلوت میکنی تا طعمشون به خورد هم بره 

بعد یه نون لواش بر میداری موادو میریزی داخلش و رولش میکنی و میزاری توی ردغن سرخ بشه و کنار سس و نوشابه نوش جان میکنی

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

هر

کسی داره ازت دوری میکنه

دیگه هیچوقت مزاحمش نشو !

ارزش تو بیشتر از اینه ک بخوای

خودتو ب زور تو دل کسی جا کنی

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!