2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در کمال تعجب بار اول قبول شدم .آیین نامرو بار اول رد شدم بار دوم نشستم شب تا صب کتابو از اول تااخر خوندم فرداش امتحان دادم قبول شدم یادش بخیر 😂

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

در کمال تعجب بار اول قبول شدم .آیین نامرو بار اول رد شدم بار دوم نشستم شب تا صب کتابو از اول تااخر خ ...

خوش به حالت من دارم کلاسای آموزش رو میرم خیلی هم قاطی میکنم مربیم برام چیزایی که یاد میده یادداشت میکنه

خوش به حالت من دارم کلاسای آموزش رو میرم خیلی هم قاطی میکنم مربیم برام چیزایی که یاد میده یادداشت می ...

من قشنگ یاد گرفته بودما دیگه باردار شدم پشت فرمون ننشستم بعدم بچه کوچیکو بهونه کردم یه تصادفم پیش اومد کلا دیگه ترسیدم پشت فرمون بشینم رانندگیم یادم رفته. حتی شوهرم میشینه همش میگم ای وای نزنی آروم برو مراقب باش🤦‍♀️

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

وای من اینقدر استرس داشتم نمیدونستم چکار کنم😬

بار دوم قبول شدم😁

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.