2777
2789

اونایی که اعتقاد دارن بیان بگن چ اتفاقی افتاد که اعتقاد پیدا کردن هم برای خودشون و هم دیگران

من خودم باورش دارم چون برام اتفاق افتاد حداقل کارماش بد نبوده برای من، اما خب همون جوری که قضاوت کردم سر خودم اومد اگه دوسدارین تعریف کنم البته شما هم تعریف کنین 

خیر

خرافاته

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

هر کاری کردم سریع کارما پس دادم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

همیشه عکس افرادی ک ژل میزدن یا عمل میکردن رو برا رفیقام میفرستادم باهم کلی ب فیسشون میخندیدیم

تهش خودم رفتم هفت سیسی ژل زدم از اوناهم سم تر شد

دیگ واسم درس شد چهره اینایی ک ژل میزنن رو مسخره نکنم

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

کارما همون چیزیه که هزار وخوردی سال پیش در قران اومده وامروزه اسمشو کارما گذاشتن

فَمَنْ یعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیرًا یرَهُ (۷) وَمَنْ یعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا یرَهُ (۸) ”

پس هر که هم‌وزن ذره‌ای نیکی کند [نتیجه] آن را خواهد دید (۷) و هر که هم‌وزن ذره‌ای بدی کند [نتیجه] آن را خواهد دید (۸)

• آیه هفت سوره الاسراء:

” إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لِأَنفُسِکُمْ وَ إِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا ”

اگر نیکی کنید، به خودتان نیکی می‌کنید؛ و اگر بدی کنید باز هم به خود بدی می‌کنید.

با رفیق سابقم سر ی جریانی ک من مقصرنبودم دعوام شد کلی تهمت ناموسی ب من زد

باعث شد الکی الکی ابروم بره

دلم ازش بدجوری شکست حلالش کردم

ولی بعد یکسال دقیقا تهمتایی ک ب من زد واقعیش سرش اومد

هرچند بعدش جوری شد جوری ک همه فهمیدن من هیچ گناهی نداشتم...

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S