2777
2789
عنوان

به کارما اعتقاد دارین برای خودتون اتفاق افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 41 پست
اخه پس چرا باید همون اتفاق بعد سالیان به همون شکل برات اتفاق بیفته درصورتی که تو یبارم به اون موضوع ...

زندگی پر از حادثه و اتفاقه

طبیعیه که آدمایی که ۶۰،۷۰ سال عمر می‌کنن حوادث مشابهی رو تحربه کنن

یعنی هر کسی هر اتفاقی براش بیافته تقاص و عکس العمل رفتارش بوده؟ حتی بچه ای که در حین تولد نابیناست؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها ی چیز دیگه

یکی به بدترین حالت ممکن بی دلیل ی بلایی سرم آورد

دستم ضربه خورد و هنوزم آثارش هست رو دستم

طرف حدودا ی هفته بعدش کلا دستش خییلی بد جور درد گرفته هر چی دکتر دوا میکنه خوب نمیشه

حس میکنم تا من خوب نشم اونم درمون نخواهد شد

این یکی از جدید ترین کارماهام بود

کلی دیگم برام اتفاق افتاده و عینا دیدم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ده یا یازده سال پیش بود من اونموقع ازدواج کرده بودم و اینستا داشتم و یه پیچی رو فالو داشتم که عکس تازه نامزدها رو میزاشتن منم گاهی وقتا خوشم میومد نظری میدادم تا اینکه یبار عکسی گذاشتن که خانمه خیلی بزرگ‌تر از آقا به چشم میومد طوری که همه کامنت میزاشتن واااای انگار مامان پسرست و از این حرفا منم اون موقع بچه سال بودم و عقل الانم نداشتم منم کامنت گذاشتم واااای انگار مامان پسرست بعددوساعت دیدم یکی جواب کامنت منو داده

زندگی پر از حادثه و اتفاقهطبیعیه که آدمایی که ۶۰،۷۰ سال عمر می‌کنن حوادث مشابهی رو تحربه کننیعنی هر ...

بچه ای ک نابیناست حین تولد علل و عواملی باعثش شده مادی و معنوی .مثلا ژنتیکی یا ضربه ای خورده به شکم مادر و نابینا شده 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ای ک نابیناست حین تولد علل و عواملی باعثش شده مادی و معنوی .مثلا ژنتیکی یا ضربه ای خورده به شکم ...

بله دقیقا

این قضیه تقصیر اون بچه یا به خاطر اشتباه اون بچه نبوده

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

نگاه کردم دیدم عکس یه خانمه ست با یه پیج شخصی که برام نوشته بود که زشت نیست اینطور کامنت میزارین من از شوهرم کوچیک ترم بازم چیزی نوشت اما حضور ذهن ندارم عکسو نگاه کردم همون خانمه بود اما خیلی زیبا انگار بدترین عکسو برای این پیج فرستاده بود اما من از حرفای خانمه آنقدر دلخور شدم که از موعظه ام پایین نیومدم و گفتم خب خودت عکستو نگاه کن انگار مامانشی در صورتی که میتونستم بگم عکس پروفایلتان خیلی زیباست و دیگه کش نمیدادم حالا بعدش خانمه باز جوابمو داد اما الان یادم نمیاد من دیگه اصلا این موضوع رو بکل یادم رفت

بله دقیقااین قضیه تقصیر اون بچه یا به خاطر اشتباه اون بچه نبوده

خب تقاص مال  نوزاد نیست مال من و شماست که عاقل و دارای اختیار هستیم هست

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بعد یسال از اون اتفاق من از اون مرد جدا شدم و بعد سه سال با شوهر فعلیم ازدواج کردم و شوهر من دقیقا ۶سال از من کوچیکتره و تو نگاه همه متوجه این اختلاف سنی میشن البته شوهرم هیچوقت اینو بروم نیاورده چون براش سن ملاک نیست اما فامیلای خودم حرفاشون بگویم میرسه همه میگن واااای خیلی بیشتر از شوهرش سنشه شوهرشم قشنگه چطوری اینو گرفته البته برای من حرف هیچکس مهم نیست فقط وقتی این حرفا رو شنیدم قشنگ ذهنم رفت به ده یازده ساله پیش و خدایی که خیلی بزرگههههه

خب تقاص مال نوزاد نیست مال من و شماست که عاقل و دارای اختیار هستیم هست

یعنی میخواین بگین تو زندگی ما حوادثی که اتفاق می افته نتیجه و عکس العمل رفتارمونه؟

این همه ظلم و بی عدالتی در تاریخ رو ندیدین؟

جنگ غزه رو ندیدین؟

اعتقادی به احتمال و تصادف در طبیعت ندارین؟

ببخشید اما از نظر من کارما همون‌قدر احمقانس که پرستش گاو

اگه دوسداشتی تعریف کن

دختره دلمو خون کرد زجر کشیدم دوماه بعد یک شب به خدا گفتم هرچی سیاهی و ظلمه بده به این آدم نامرد یهو فهمیدم عشقش مرده دلم سوخت نباید به بیگناه می‌خورد کارما

یک عشق متافیزیک ، انرژي خوان تاروت،انسان شناسی، فلسفه وروانشناسی استرولوژی و نویسنده