2777
2789
عنوان

تجربه شما دعانویس و فالگیر

278 بازدید | 19 پست

من تقریبا چندسال پیش بود صرفا برا سرگرمی به یکی پیام دادم ولی دقیقا همه اتفاق های الانمون رو پیش بینی کرد

اونموقع باورم نشد ولی الان.. برام سواله

واقعا این روزا خیلی بدبیاری میاریم همه راها برامون بسته شده نمیدونم دلیلش چیه ..حکمت این روزارو درک نمیکنم 

مگه میشه این همه بدبیاری این همه مشکلات

همسرم دست به طلا بزنه خاکستر میشه .

دوساله وضعمون همینه

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی برای من پیش گویی کرد درست بود

برای منم دقیقا حتی موبه مو

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
من باردارم چند روز پیش عکس کف دستمو فرستادم برای یکی گفت بچه ت دختره .. حالا دل تو دلم نیست ببینم را ...

انشالله صحیح و سالم باشه عزیزم

شاید اون دعانویس با کمک اجنه 

این اتفاقات رو برات رقم زده باشه

که خودشو ثابت کنه 

دیگه سمت اینجور آدما نرو خطرناکن

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

همه چیز درست میشه انشالله

امیدوارم ولی دیگه ظرفیتی نمونده 

اینها موکل دارن و زندگیتونو بهم میریزه و ازتون انرژی خواری میکنن، و بر اساس قرآن کافر محسوب میشید، نرید پیش اینا... 

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

تازگیا حس میکنم هرچی میگن همون اتفاق میوفته حالا باشه یا نه

چون من تندتند میگفتم بچم پسر باشه

فاال گرفتم گفتن بچت دختره ولی برا اینکه هی میگی پسر باشه خدا برات تنبیه کنار گذاشته

ی ماه بعدش رفتم آنومالی گف دختره ولی کلیش پیلکتازی داره...همونجا حرفشو فهمیدم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷