2777
2789

چجوری بفهمم😭

من همه بهم میگن چشمای خوشگلی داری 

ولی یبار 

یه نفر 

بهم گفت وا چرا چشمات انقد ریزه 😭💔

الان می‌خوام بدونم از کجا باید بفهمم چشمام ریزه یا خوبه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به صورت و اجزای صورتت داره

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫کاربر الحجاب زن نما هستش، درخواستشو قبول نکنید، دنبال کثافتکاریه🤦🏻‍♀️نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️لطفا بابت دوستی درخواست ندید، چه خانوم چه آقا😊

از نینیسایت ما خیلی رو راستیم

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

@tarane_a اون یکیو حذف کردم 😢💓

با اینکه تاپیکت، یدونه پست داشت، حذفش کردی

چجوری؟🤔

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫کاربر الحجاب زن نما هستش، درخواستشو قبول نکنید، دنبال کثافتکاریه🤦🏻‍♀️نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️لطفا بابت دوستی درخواست ندید، چه خانوم چه آقا😊