2777
2789

یه نفر اینجا می‌گفت ثبت می‌شه نمی‌دونم

با پزشک مشورت کن

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

اگه باردار باشی اسمت ت سیستم ثبت میشه و از طرف بهداشت واست زنگ میزنن همون بی‌بی چک بگیر بهتره

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه باردار باشی اسمت ت سیستم ثبت میشه و از طرف بهداشت واست زنگ میزنن همون بی‌بی چک بگیر بهتره

بيبي چك ميزنم منفي ميشه اما همه علائمارو دارم نميدونم چون موعد پريودم دو سه روز ديگس نشون نميده و اينكه خيلي عجله دارم

میپرسن ک ثبتم میشه

واقعا؟

چه جالب من فکر نمی کردم جایی بپرسن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

استارتر انشالله که منفیه

ولی مردا چقدر خر شانسن

همه غلطهارو می خوردن میرن پی کارشون خانمای بدبخت باید بترسن که گندی که اونا بالا آوردن دامنشون رو می گیره یا نه... تازه گردن هم نمیگیرن غلطشون رو

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

استارتر انشالله که منفیهولی مردا چقدر خر شانسنهمه غلطهارو می خوردن میرن پی کارشون خانمای بدبخت باید ...

واقن همينطوره و اينكه الان جدا شدم و اون شخص از هيچي خبر نداره همه استرسا و حال بديا برا منه

واقن همينطوره و اينكه الان جدا شدم و اون شخص از هيچي خبر نداره همه استرسا و حال بديا برا منه

انشالله که چیزی نیس

حالا بپر بپر کن 

زعفرون بخور

شاید اختلال هورمونیه یا برا تغییر فصله

رابطه محافظت شده نداشتی؟

جلوگيري طبيعي داشتم

زنگ بزن به خودش بگو لاقل استرس که میکشه

غرورم خورد ميشه بهش زنگ بزنم اخه بهم خيانت كرد

برا ادامه رابطه که زنگ نزن

پیام بزن قهوه ایش کن

بگو لیاقت نداشتی ولی من از همه وجودم برات مایه گذاشتم

الانم گندی که بالا اوردی برام دردسر شده

خیانت یادش میره از وحشت...