2777
2789

بگید ببینیم؟؟

🤭🤧

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خواسته عجیبی نداشتن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاشون ازم یخ خواستن تا بخورن 😐 بعد پولدارنااااا وضع خوب 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اینکه صبح بیدار شم آب حمام رو برای شوهرش تنظیم کنم چون دمای خاصی از آب رو دکتر بهش پیشنهاد داده! و پوستش حساسه!! خودشم می‌گفت تو راه بودم خسته ام شما براش رو فلان درجه تنظیم کن😕

گفتم میخوای پشتشم لیف بکشم؟😅

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شب میخواسته بخوابه خونه مون ، لباس زیر نو میخواسته واسه دوش گرفتن 😂

🤭🤭😂

عزیزم باید بخری تو خونه داشته باشی😂😂

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

می‌گفت برامون آبگوشت بار بذار

چشم عباس آقا😂🤭

که بچم سروصدا نکنه و دهنشو ببنده😁

😂😂😂

میزی تو دهنش 

والا😂😂😂

🤭🤭😂عزیزم باید بخری تو خونه داشته باشی😂😂

حالا بالاخره همه ما لباس زیر نو داریم تو خونه مون ولی قطعا برای خودمون خریدیم و بر اساس سایز مون نه بر اساس سلیقه و سایز مهمونی که نهایت یه شب می‌خواد بخوابه 😂😂