ماحدود دوماهه ارتباط داریم واسه اشنایی و دوتامون همسنیم بعد من ی هم کلاسی دارم باهاش بعنوان دوست هم صحبت بودم و سرجمع دویستا چتم نداشتیم با هم،و گفت اذیتم اگمیخوای اذیت نباشم ب این پسره پیامی ک میدمو بده منم با هزار بحث و جدل به زووور این پیامو دادم بهش و پسره هم کلاسیم گفت متوهمی بیش نیستی کی اصن باتو خواست صحبت کنه و منو جوری شخصیتمو برد زیر سوال که ی دختر خراب تشنه ی پسرم و واقعا حالم بده و اینک امروز دانشگاه نرفتم چون چشم تو چشم نمیتونستم بشم بااین اقا ،و گویا امروزم همون هم کلاسیم نیومده. بهم گفت ک خیلی دلمو شکستی و ناراحتم کردی الانم همین نامزدم میگ اون برات مهم تر از منه منم با تراپیست صحبت کردم گفتن این اقا بد دله و ارتباط سالمی نیست ....الان نمیدونم بااون هم کلاسیم چجوری چشم تو چشم شم بنظرتون با هم کلاسیم رفتارم چطور باشه
برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.