2777
2789

خانمها دیروز بی بی چکم مثبت شد ، الان رفتم دکتر و دکتر گفت اول سونوگرافی انجام بده اگه چیزی ندید برو ازمایش تیتر بده

چیکار کنم بنظرتون؟ اینجوری بهتره یعنی؟؟

گفت چون دل درد داری اول برو سونو

الان اگه مثبت باشه خوشحالی یا ناراحت؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بتا بده بعد بهتره تا۷ هفته سونو نری چون چیزی دیده نمیشه قلبم تشکیل نشده استرس بهت وارد میشه

متاسفانه هزینه ش رو پرداخت کردم دیر تاپیک گذاشتم، نهایتا بلافاصله بعد سونو میرم ازمایش

فعلا به خانواده هیچی نگفتیم ، برای همین نمیدونم چیکار بکنم اول کجا برم، نمیتونم راهنمایی بگیرم ازشون

متاسفانه هزینه ش رو پرداخت کردم دیر تاپیک گذاشتم، نهایتا بلافاصله بعد سونو میرم ازمایشفعلا به خانواد ...

این چه دکتری بوده گفته برو سونو بعد بتا حالش خوب نبوده ها!

من ۲ ماه پیش بی بی ام مثبت شد هنو دکترم نرفتم الان ۹ هفته ام میخام هفته دیگه برم آخه سر اولی زود رفتم قلبش۹ هفته تشکیل شد خیلی استرس کشیدم

نمیدونم😂نوشته سونوگرافی واژینال

واژینال بنطرم نرید و با دکتر دیگه مشورت کنید. من اینکارو انجام دادم و لکه بینی پیدا کردم. دکترمو عوض کردم دوباره سونو نوشت فک کردم واژینال. یعنی حتی به سونو گرافی اصرار میکردم واژیناله. بعد زنگ زدم بهش گفت چرا واژینال که اذیت شی همون شکمی برو. تازه من شرایط خاصی داشتم که حتنا باید میرفتم سونو. شما که تازه مثبت شدید..... 

واژینال بنطرم نرید و با دکتر دیگه مشورت کنید. من اینکارو انجام دادم و لکه بینی پیدا کردم. دکترمو عوض ...

نمیدونم 

کاش قبلش میومدم مشورت میکردم

وارد پیج اینستاگرامش شدم الان ، گویا دکتر خوبیه

ولی من پیش یه دکتر دیگه میخوام برم که سنش بالاتره