2777
2789
عنوان

بخاطر گذشتم منو ول کرد

456 بازدید | 38 پست

سلام دوستان  من  یه مشکل دارم  اینه که تو رابطه بودم و اونقد رابطمون قشنگ بود که حاضرم بگم تا به حال رابطه ای به این قشنگی ندیدید خانواده و اطرافیانمون حسرت میخوردن انقدر نسبت به هم اوکی بودیم  تنها مشکل من این بود که قبلا ازدواج کرده بودم و 1سال زندگی کردم و بخاطر عدم تفاهم و خیلی مشکلات جداشدم این اقا پسر تنها دلخوشی من بود و خانوادم خیلی دوسش داشتن و با وجود مخالفت های خانوادش راضیشون کرد تا بیان خواستگاری کلی مشاوره رفتیم و مشاور نظرش مثبت بود که شما کاملا برای هم ساخته شدید داشت خوشبختیم کامل میشد که خانوادش اومدن تحقیق .نمیدونم در و همسایه چه چیزایی راجب گذشتم گفتن که الان یک ماهه منو ول کرد و رفت هنوز تو شوک هستم و باور نمیکنم خودش هم مدام استوری میزاره که اگه کل دنیا مخالفت باشن خدا بخواد میرسونه .خودمم بخاطر غرورم نمیرم بهش چیزی بگم .میشه یه راهکار بدید دارم دیوونه میشم روز و شب حسرت میخورم و گریه میکنم تو این دوره زمونه پیدا کردن کیس خوب و انسان درست اصلا اسون نیست هم من هم ایشون ورزشکاریم ایشون به شکل حرفه ای کشتی گیر هستن و خیلی خیلی خانواده خوبی دارن اما خانوادش اصلا منو قبول ندارن . میشه یه راهکار بدید تا خودش برگرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل بدونی چی گفتن .خواستگار بعدی بیاد از دست ندی .این حق رو داری بدونی

خب بدونه چی میشه مثلا کاریش نمیشه کرددد از این آدما زیادههه 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....

من پدربزرگم و عموهام معتاد بودن ولی بابام نه 

منم فکر میکردم یه آدم میتونه شکل خانوادش نباشه تا اینکه بابام هم معتاد شد 

اون پسر حرف ها و عقاید خانوادش رو داره اگه اونا معتقدن که نباید با فردی که قبلا ازدواج کرده نباید ازدواج کنه اون پسر هم همین عقیده رو داره ولی الان داغه 

باهاش ازدواج کنی تا تقی به توقی بخوره این قضیه رو به روت میاره 

چند روزی با ی  دختره آشنا شدم بعد یدفع یکی رفتا بود پی ویش ک پاتو از زندگی شوهر من بکش بیرون و فحش و از این حرفاااا درصورتی ک من زن ندارم یا ب یکی قول داده باشممم

هر چیم واسه دختره توضیح دادم قبول نکرد و رفتتت...وقتی تو مجازی اینجوریه وای بحال دنیای حقیقی

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
ااای لعنت ب آدم بد ذات فضول پست ک نمیذارن دو نفر بهم برسن

انقدر حالم بده که فقط میخوام بدونم چرا ؟رابطه به این قشنگی چرا باید تموم شه .باورتون نمیشه چقد زیبا بودیم کنار هم طوری که اطرافیامون میگفتن محاله جدا بشن

من پدربزرگم و عموهام معتاد بودن ولی بابام نه منم فکر میکردم یه آدم میتونه شکل خانوادش نباشه تا اینکه ...

این مورد برای ایشون اصلا ملاک نبوده و نیست بارها با خانوادش به شکل اروم صحبت کرده قانع کرده انتخواب منه و من انتخواب کردم و راضیشون کرده بود اما با تحقیقی که کرد نمیدونم چی شد چی گفتن که میگه خانوادم هیچ جوره راضی نمیشن خودش افسرده شده و بارها با مادرم صحبت کرده 

اطرافیان گفته بودن دختره با کسی در ارتباط بوده اما من قسم میخورم فقط خواستگار بوده و خانوادم قبول نکردن و تموم شد و رفت و من تنها یکبار عاشق شدم اون هم خودش بوده

این مورد برای ایشون اصلا ملاک نبوده و نیست بارها با خانوادش به شکل اروم صحبت کرده قانع کرده انتخواب ...

عزیزم فقط باید هر دو صبر کنید. 

دیروز تیتر خبرها زده دو نفر عاشق بعد ۳۲ سال بهم رسیدن. 

کافیه پسر یکسال نهایت دو سال ازدواج نکنه تا خانوادش با سر بیان خاستگاری‌ 

من مورد اینطوری چنتا دیدم که خانواده ها از ترس اینکه پسر همینطور عزب نمونه رفتن خاستگاری عشقش‌

عزیزم منم شرایط مثل شما هست

مادرش مخالف ازدواج ما بود 

پسرشم نمیدونم چیشد بدون

حرفی گذاشت رفت منم روم نشد

پیام بدم ک چرا رفت..💔

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤