2777
2789
عنوان

آیا بتای 600 یعنی حامله جدا؟ الان خدایی اصلا امکانش بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 10189 بازدید | 105 پست
مگه مشکلت چیه؟

لوله راستم بسته هست. عمل باز خارج رحمی داشتم و یه بارم کورتاژ شدم برای سقط

الان دکترم گفت باید هیسترو بشی انگار بالای رحمت یه چیزی مثل چسبندگی هست اونو برداریم

دکتر طب سنتی هم میگه کورتاژ باعث سردی رحم و بسته شدن لوله شده 

راضیم به رضای خدا و فقط منتظر معجزه هستم
فردا میرم آز میدم بازم میام نتیجه رو همینجا مینویسم!    

الان که آزت مثبته

برودکتر دیگه

چه نیازی به آز دوباره

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرررسی عزییییزدلم 😍😘❤ ریا نشه  آره دیگه 😅 آخه از بس دکتر رفتم و دارو خوردم و مطالعه کردم دی ...

عزیزم چون تجربه داری میپرسم من فردا موعده پریودمه .از ی هفته پیش سینه هام حساس و دردناک بودن دورش هم سیاه شده بود.پریشب هم دل و کمرم خیلی درد میکرد .یکم حالت تهوع هم داشتم .فک کردم دیگه حامله ام.اما امروز بی بی گذاشتم منفی شد.یعنی همش الکی بوده؟

خدایاشکرت 
لوله راستم بسته هست. عمل باز خارج رحمی داشتم و یه بارم کورتاژ شدم برای سقط الان دکترم گفت باید هیست ...

این چیزا با طب سنتی فایده نداره

💖🌷خدایا آرامشی میخواهم از جنس خودت🌷💖
عزیزم چون تجربه داری میپرسم من فردا موعده پریودمه .از ی هفته پیش سینه هام حساس و دردناک بودن دورش هم ...

ببخش که دخالت میکنم و جواب میدم

عزیزم اگه ماه اوله که اقدام کردی رحمت داره اماده میشه برای بارداری .منم ماه اول اقدامم دقیقا همینطوری بودم. ولی ماه بعدش باردارشدم

ماهه سوم اقدامم.ماه های پیش اینجوری نشدم اصلا

احتمالا رحمت اماده بارداریه.اگه پری نشدی هنوز یه چند روز صبرکن .من خودم روز قبل موعد پری بی بی زدم منفی بود حتی از خون هم منفی شد ولی سه روز بعدش بی بی هاله کمرنگ افتاد و از خونمم مثبت شد

احتمالا رحمت اماده بارداریه.اگه پری نشدی هنوز یه چند روز صبرکن .من خودم روز قبل موعد پری بی بی زدم م ...

واقعا توروخدا خدا از زبونت بشنوه بده.امیدوار شدم .میشه منم مادر بشم.چند روز صبر کنم؟۳ روز خوبه یا بیشتر؟

خدایاشکرت 
واقعا توروخدا خدا از زبونت بشنوه بده.امیدوار شدم .میشه منم مادر بشم.چند روز صبر کنم؟۳ روز خوبه یا بی ...

اره عزیزم ایشالله مامان میشی.استرس بدترین چیزیه اره سه روز صبرکن ایشالله خبرخوب میشنوی

خب خدا خواسته مامان بشی ...مبارکه...برو دکتر برای اطمینان سونو بنویسه انشالله نی نی ات صحیح و سالم دنیا بیاد

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد