2777
2789
عنوان

آیا بتای 600 یعنی حامله جدا؟ الان خدایی اصلا امکانش بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 10191 بازدید | 105 پست
یه چیز بگم من قرض آمینیون 1 رو مرتب میخوردم فکر میکنم درسته نوشته برا سه ماهه اول بارداری اما قبل از ...

مرسی ک گفتی عزیزم.

نه من ی خورده تنبلی تخمدان دارم، واسه همینه ک باردار شدنم سخت شده 😟

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته شما خودت یه پا خانوم دکتری ایشالا به همین زودیا پست شادیتو تو نی نی سایت ببینم برای نی نی &nbs ...

مرررسی عزییییزدلم 😍😘❤

ریا نشه  آره دیگه 😅 آخه از بس دکتر رفتم و دارو خوردم و مطالعه کردم دیگه خودم ی پا دکتر شدم ب قول شما 😁

ی دنیا ممنون فدات شم 😙❤ انشاالله ❤ انشاالله تموم منتظرا دامنشون سبز بشه و پست شادی واسه بارداریشونو تو نی نی سایت ببینیم خوشحال بشیم 🤗❤

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
مرررسی عزییییزدلم 😍😘❤ ریا نشه  آره دیگه 😅 آخه از بس دکتر رفتم و دارو خوردم و مطالعه کردم دی ...

خوبه دیگه الان خیال منو راحت کردی عوضش! خیلی مهربونی

واقعا از خدا میخوام دلتو شاد کنه  

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
خوبه دیگه الان خیال منو راحت کردی عوضش! خیلی مهربونی واقعا از خدا میخوام دلتو شاد کنه    

ای جونم 😍😘❤ خداروشکر ❤

فدای تو دوست خوبم 😙❤ لطف داری شما ❤

ممنونم گل قشنگم 😘❤🌻

تحت نظر دکتر طب سنتی ام چند روزم صبر کنم اگه خبری نشد میرم دکتر

عزیزم طب سنتی ازین نظر واقعا جوابگو نیست.حتما تحت نظر متخصص زنان باش

💖🌷خدایا آرامشی میخواهم از جنس خودت🌷💖

مبارکه مبارکه 

😍😍😍😍😍😍

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
شاید آزمایش قبلی غلط بوده. شاید دوقلو بارداری. من دوقلو داشتم دوروز بعد از موعدم بتا ۴۷۷ بود

جدی

من ۵روزبعدموعدم بتا۱۵۰۰

ممکنه دوقلوباشه؟؟

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...