2777
2789
عنوان

آیا بتای 600 یعنی حامله جدا؟ الان خدایی اصلا امکانش بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 10189 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلشون چی بود؟ حل شد؟ با دکتر زنان؟

والا چسبندگی داشت.بچه دار نمیشه.البته اون تحت نظر طب سنتی رفت نتیجه نگرفت.رفت زیر نظر متخصص چسبندگیش حل شده و قراره آی یو اف کنه منتها هنوز اراده نکرده بره.چون خیلی شرایط داره و اون تخمک فریز کرده

💖🌷خدایا آرامشی میخواهم از جنس خودت🌷💖
نه دوقلو نمیخام دیسک کمر دارم عمل کردم.همینجوری کمرم درد میکنه.ی دونه خوشگل و سالم بده بسه😆😆😆😆😁 ...

خدا خیلی بزرگ و مهربون تر از تصورماست. من حتی نمیتونستم تصورش کنم که خدا بهم یه پسمل ناز بده . همه میگفتن دختره حتی ان تی هم احتمال دختر داد. ولی من همش دلم میخواست پسملی باشه بسته به شرایطی و همیشه از خدا میخواستم اینو.روزی که سونوگفت پسره من فقط از لطف خدا اشک میریختم.

تو هم مطمئنم انقدر خدا بزرگه که زود دلشو شادمیکنه و یه فسقلی تو دلت می کاره

والا چسبندگی داشت.بچه دار نمیشه.البته اون تحت نظر طب سنتی رفت نتیجه نگرفت.رفت زیر نظر متخصص چسبندگیش ...

انشالله که صحیح و سالم باردار و بچه دار میشه

راضیم به رضای خدا و فقط منتظر معجزه هستم
عزیزم چون تجربه داری میپرسم من فردا موعده پریودمه .از ی هفته پیش سینه هام حساس و دردناک بودن دورش هم ...

😍😍😍😍

گل من  زود بی بی گذاشتی، بعضی اوقات بتا دیر میره بالا، بخاطر دیر انجام شدن لقاحه. بمون چند روز از پریت عقب بندازی بعد یکی دیگه بی بی بزن. انشاالله ک پری نمیاد، نی نی میاد 😍

اینم بگم اصلاً ِ اصلاً ب علائم دل خوش نکن!! چون علائم پری و بارداری مثل همه. اصلاً نمیشه نظر قطعی داد.

من ک پری هام همیشه سر موقع ست، اون ماه ۱۲ رووووز عقب انداختم. تموم علائم بارداری رو هم داشتم و ۱۲ ام آز دادم منفی بود، ۱۳ ام پری خودش اومد. ب علائم دل ببندی بعد اگه خدای نکرده پری بیاد خیلی میخوره تو ذوقت. واسه همین ب همه میگیم ک بیخیال باشید. اصلاً تو فکرش نباشید. انشاالله ک خدا هرچی صلاح میدونه همونو براتون عنایت کنه 😙❤

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
واقعا توروخدا خدا از زبونت بشنوه بده.امیدوار شدم .میشه منم مادر بشم.چند روز صبر کنم؟۳ روز خوبه یا بی ...

خخخخ 😆😆

منم تو این ۳ ماهی ک اقدام کردم واسه بارداری و نتیجه ای نگرفتم  چ چیزها ک ندیدم... ی علائمی دیدم ک اصن در زندگیم همچین مدلی نشده بودم 😐

بدن آدم خیلی تغییر میکنه بعد از اقدام... 🤔

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
ممنون عزیزم از پاسخت.ان شاالله شماهم دامنت سبز بشه ب حق امام جواد

مرسی فدات شم 😘❤ انشاالله 😓

انشاالله خدا ی نی نی سالم و صالح و خوشگل و تپل مپل تو دلت بذاره. هرچندتای دیگه نی نی اگه بازم خواستی پشت سرش بهت بده 😁😙❤

من همیشه همه ی منتظرا رو از ته قلبم دعا میکنم.

مرسی فدات شم 😘❤ انشاالله 😓 انشاالله خدا ی نی نی سالم و صالح و خوشگل و تپل مپل تو دلت بذاره. هرچند ...

ممنون گلم.میگن امام جواد حاجات دنیوی رو میده ان شالله به هممون فرزند سالم وصالح بده

خدایاشکرت 
ممنون گلم.میگن امام جواد حاجات دنیوی رو میده ان شالله به هممون فرزند سالم وصالح بده

فدای تو 😘❤

آخی...

انشاالله ک همه ی ماها خیلی زود حاجت روا بشیم ❤