خدایی بچه با نمکدون چه ذوقی میخواد بکنه آخه؟😐😐😐همون پاک کن نارنجی بهتره یا یه چیز کوچولو بچگانه پ ...
اتفاقا منم گفتن نمکدون یاد تولدای دهه شصت افتادم
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اتفاقا نمکدون هم مدنظرم بودمیگم نمکدون خوبه با پاک کن؟
من چند سال پیش نون خامه ای بردم گیفت نهنگ ،،حالا الان نون خامه ای گرونه همون نارنگی گیفت خوبه خیلی عالیه نمک دون برابچه ها یاد هدیه تولد دهه ۶۰و۷۰ میوفتم
من بچه م تازه یکسال و نیمه ، از الان دارم به این چیزا فکر میکنم منم صد در صد بخاطر اینکه شیفت صبح ...
فکر نکن.در نهایت یه مادر با شعور باشی یه بچه مودب تربیت کنی خیلی مهم تره.اینا اصلا مهمنیست.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
آره اینجا هم تا حالا راحت گرفتنمنم نمیخوام خارج از عرف اونا هزینه کنم،دلخوری پیش میاد
افرین که انقد فهمیده ای پارسال یه کی از همکلاسی خواهر زادم برا حرف ش خیلی پرو پیمون برده بود مثلا شیرینی شکلات از این گرونا شیر موز گیفت شیر جا سوئیچی شیر برا هدیه خواهرم میگفت خوبه برا ما قبلش بود