2777
2789
عنوان

چقد خوبه صبحا ساعت شش یا هفت پامیشم

129 بازدید | 10 پست

چون بعدش تا ۹دوباره میخوابم🤣

واقعا نمیدونم دوران مدرسه و دانشگاه رو چجوری گذروندم😅

البته یه کلاس ساعت هشتمو حاضریمو زدم بعد سرم رفت رو کیفم موقعی بلند شد که استاد داشت خداحافظی میکرد😆

البته بعضی وقتا که حوصلم بشه میرم یه ساعت پیاده رویا ولی بعد بازم میام یه ساعت دیگه میخوابم😂

سلامتی همه اونایی که خرس درون دارن🫡

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شب دیر میخابم خیلی دوست دارم زود بخوابم اما شرایطش نیست اگه زود هم بیدار شم مجبورم صدام در نیاد تا بقیه ساعت ده یازده بیدار شن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چ خوب تا ساعت۹میخوابی من گاهی شده تا۱۱صبح خوابم از بس خرس درونم فعاله خیلیم حوصله پیاده روی هم ندارم

قبل بچه اون موقع پامیشدم شب کارای غذامو میکردم صبح دیر پامیشدم

من شب دیر میخابم خیلی دوست دارم زود بخوابم اما شرایطش نیست اگه زود هم بیدار شم مجبورم صدام در نیاد ت ...

عزیزم 

من تو این شرایط دو خط کتاب میخونم دوباره خوابم میبره😅

چ خوب تا ساعت۹میخوابی من گاهی شده تا۱۱صبح خوابم از بس خرس درونم فعاله خیلیم حوصله پیاده روی هم ندارم

من دیروز دنبال حلیم بودم پاشدم آخرم پیدا نکردم😆

عزیزم من تو این شرایط دو خط کتاب میخونم دوباره خوابم میبره😅

بیشتر دوست دارم بعد بیداری فعالیت فیزیکی داشته باشم چون به قول خودت اگه نداشته باشم بازم خوابم می‌بره اما نمیشه سروصدا کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛