2777
2789

دختر من 8 ساله هست. چند ساله دندان کروجی میکنه آزمایش بردم چیزی نشون نداد که انگل هست. بردمش دارو گیاهی معروفی   گفت داره و در آزمایش دیده نمی شه. دارو داد دخترم نتوانسته بخوره. بردمش پیش متخصص براش گفتم موضوع رو و آزمایش و نشان دادم 

این قرص داد و گفت امروز یکه بخورید تمام اعضا خانواده هفته دیگه یکی دیگه رو و تمام 

الان دو روز شده سه تایی قرص خوردیم اما هنوز دخترم خوب نشده 

لطفا تجربیاتتون رو برام بگذارید. چه مدت طول میکشه دخترم خوب بشه

سلام خب دندان قروچه لزوما مبنی بر داشتن انگل نیست ک قرص مصرف کنید ممکنه مشکلات دندان باشه

الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توصیه های خاص برای توقف دندان‌قروچه کودک

- استرس کودک را کم کنید، خصوصاً قبل از خواب.

- ماساژ بدن و ورزش های کششی را برای آرامش عضلات کودک انجام دهید.

- دقت کنید که کودکتان به مقدار کافی آب بنوشد، زیرا کم آبی بدن ممکن است باعث دندان‌قروچه شود.

- اگر کودک شما دندان هایش را به هم می ساید، او را نزد دندانپزشک ببرید تا از سلامت دندان هایش مطمئن شوید.

- معمولاً دندان‌قروچه در کودکان پیش دبستانی نیاز به اقدامی ندارد، ولی کودکان بزرگ تر نیاز به روکش موقتی دندان یا محافظ دهان در شب (هنگام خواب) دارند تا از دندان‌قروچه آنها جلوگیری شود.

الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین

همیشه دندان قروچه نشون انگل داشتن نیست قرص ها رو همونجوری که دکتر گفته مصرف بکن نه بیشتر  چون مصرف دوز بیشترش واسه کودکان عوارض میاره قرص مبندازول هم که برا همه انگل ها هست خیلی خوبه