2777
2789
عنوان

من یه خانم با سیاست هستم 🙋🏻‍♀️

924 بازدید | 36 پست

داشتم تو گوشی شوهرم چرخ میزدم همشم خبر و عکس سیاسی و این‌جور چیزا بود  ، نگام کرد گفت : خانم چی‌میخوای تو گوشیم ؟ گفتم عزیزم میخوام ببینیم چیا داری . گفت همه جای گوشیم واسه تو فقط به حساب بانکیام سرک نکش 💆‍♀️اونجا حریم خصوصی منه ، امیدوارم احترام بذاری 💆‍♀️ منم دقیقا رفتم سر اپلکیشنای بانکیش ، دیدم رمز داره . اولش با زبون خوش بهش گفتم رمزتو بگو ، نگفت . ازش خواهش کردم بازم‌نگفت . لوس کردم خودمو بازم نگفت . مقاومت میکرد ولی جلوی کی ؟ این زن با سیاست ؟ 😏 با ترفندهای زنانه رفتم پیشش گفتم بگو بازم نگفت ! 

توی یه چشم بهم‌زدن چنان بازوشو  محکم گاز گرفتم و ولم‌ نکردم ، جوری زجه زد که نگو ، وقتی دید نه واقعا ول نمیکنم و قصدم کندن گوشت بازوشه و این‌چیزا حالیم‌نیست رمزشو زد 😏

فقط جای گاز الان بود شده 😑

رفتم تو برنامش دیدم کلا ۴۰۰ هزار تومن توش بود 😐

آخه مرد ،  من تو رو میکشتم نمیگفتن زنی بخاطر ۴۰۰ هزار تومن شوهر خود را خورد ؟ 😐

حریم خصوصیت ۴۰۰ تومن توش بود ؟ 😐

چرا اینقدر مقاومت کردی 😐

الانم رفته زیر پتو ، هی سرشو میاره بیرون منو نگاه میکنه دوباره میره زیر پتو 😑💆‍♀️

خلاصه که با سیاست باشید 💆‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهرت سیاست داشته نزاشته بری تو بقیه چیزا حواست رو پرت کرده

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌