2777
2789
عنوان

تلاش پوچ😏

89 بازدید | 7 پست

نمیدونم که کار من درسته که به جرات بگم ۶ روز در هفته از ۶میرم بیرون تا۹ برای ساختن اینده خوب   یا طرفی که بلاگره🤔

شاید تلاشم اصن بی فایدست منی که با سن ۲۴ سال واسه ۲۰ تومن کلی شیفت شب میرم کلی قسط وام دارم ولی یه دختر ۱۸ ۱۹ ساله بلاگر  هقته ۱۰۰ میلیون درامدشع 

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش کارها متفاوته...

درسته ولی وقتی این بلاگر بیوتی ها یا اونایی که میرقصن میبینم از خودم حرصم میگیره

درسته ولی وقتی این بلاگر بیوتی ها یا اونایی که میرقصن میبینم از خودم حرصم میگیره

ولی منم راه سختی رو انتخاب کردم و به خودم افتخار میکنم .

بلاگری شاید درآمدش خوب باشه ولی ارزش نداره

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

ولی منم راه سختی رو انتخاب کردم و به خودم افتخار میکنم .بلاگری شاید درآمدش خوب باشه ولی ارزش نداره

چقد خوبه که افتخار میکنی ایشالله جواب تمام سختیاتو با یه اراممش و یه درامد عالی بگیری

چقد خوبه که افتخار میکنی ایشالله جواب تمام سختیاتو با یه اراممش و یه درامد عالی بگیری

ممنون ،همچنین گل(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊