2777
2789
عنوان

به نظرتون اگه هر روز ماکارونی بخوریم وزن اضافه میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 21 پست
من برای پر شدن صورتم میخوردمدو هفته خوردم دیدم دارم چاق میشم قطش کردمیکی از اشناهامون هم خودش مبخوره ...

باشه امتحانش میکنم اگه جواب داد یه عمر دعات میکنم

به فامیلتونم شما گفتی میخوره؟چند وقته میخوره؟

اگ ژن لاغری داری کارت بیفایده است مگ چن کیلویی اگ پنجاه ب بالایی بیخیال شو

دقیقا مشکلمون همون ژن لعنتیه

یعنی خودمون با خوردن خفه کنیم چاق نمی‌شیم 

من قدم ۱۵۵وزنم ۵۰کیلو ،وزنم نرماله ولی خیلی لاغرتر دیده میشم

پسرم هم قدش۱۸۰ وزنش ۶۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ چرا سرطانزاست؟

اصلا خوب نیست ضرر داره تازه یک وعده اش هم ضرره چه برسه هر روز. به جاش شیر خشک بخرید بهش روزی دو قاشق بدید اینجوری بهتره یا گوشت و حبوبات و ماهی تازه بهش بدید بخوره. غذاهایی که دوس داره بدید ولی ماکارونی دو هفته یبار بخورید بیشترش ضرره 

دقیقا مشکلمون همون ژن لعنتیهیعنی خودمون با خوردن خفه کنیم چاق نمی‌شیم من قدم ۱۵۵وزنم ۵۰کیلو ،وزنم نر ...

خودتون خوبین پسرتونو بفرسین باشگاه عضله سازی کنن چربی ک ب درد نمیخوره خودتونم اگ دوس داشتین صورتتونو تزریق کنید 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

باشه امتحانش میکنم اگه جواب داد یه عمر دعات میکنمبه فامیلتونم شما گفتی میخوره؟چند وقته میخوره؟

اون ب من گفت بخور

بعد مدت ها دیدمش اینقد تپل شده بود هم خودش هم صورتش

به اطرافیانش هم گفته بود حداقل ۴ نفر اینطوری چاق شدن با چشمای خودم دیدم

دختری ک باهر دوا دکتری چاق نمیشد  با این چااااق شده بیا ببین

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اون ب من گفت بخوربعد مدت ها دیدمش اینقد تپل شده بود هم خودش هم صورتشبه اطرافیانش هم گفته بود حداقل ۴ ...

راستی این معجون رو ک درست کردی صبحانتو بخور

اینو بذار ۲ ساعت تو یخچال بمونه بعد هم بزن بخور

دانه چیا با آب گرم باعث لاغری میشه تو این معجون ب شدت باعث چاقی میشه و اشتها آوره گلم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست