2777
2789

یعنی از قصد به زنه گفت جواب بده؟

چقد من بدبختم که مجبورم به خاطر دو دقیقه حرف زدن با بچه هام اینا رو تحمل کنم

خیلی دلم میخواس چندتا حرف بارش کنم

شما جای من بودید چکار میکردید؟جواب زنه رو چطور میدادید

آخرشم نذاشت حتی صداشون بشنوم😔😔

نامادری بچه هاس یا فقط دوس دختر باباشون؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامادریما هنوز طلاق نگرفتیم

چرا تو مرحله طلاقین؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

منم ازاین روزا میترسمخدا لعنتشون کنه

منم همینطور بخاطر همینم خیانت و بی توجهی شوهرمو بخشیدم ظاهراً تا بچم اینجوری دست نامادری یا حتی مادرشوهرم میوفته ک ب زور بخوام ببینمش 🥲💔

منم همینطور بخاطر همینم خیانت و بی توجهی شوهرمو بخشیدم ظاهراً تا بچم اینجوری دست نامادری یا حتی مادر ...

حق داری

شوهرم در نبود من زن میاره خونه

به روش نمیزنم تا به وقتش

بچه هام یکم بزرگ بشن ازش طلاق میگیرم بخدا تحمل یه ثانیه هم ندارمش

حق داریشوهرم در نبود من زن میاره خونهبه روش نمیزنم تا به وقتشبچه هام یکم بزرگ بشن ازش طلاق میگیرم بخ ...

😔😔😔😔💔💔💔