2777
2789

رشتم تجربیه دهمم 

عاشق عکاسیم از الان شروع کنم واسه کنکور هنر بخونم ؟ هیچ علاقه ای به تجربی ندارم یا بخونم واسه تجربی چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درست خوبه پایت قدی و پیدونی از پس کنکور برمیای یعنی اراده تلاششو داری برو تجربیو کنارش عکاسیم اد ...

من واقعا هیچ علاقه ای به تجربی ندارم درسم خوبه ولی وقتی علاقه ندارم چی عشق بهش ندارم 

من واقعا هیچ علاقه ای به تجربی ندارم درسم خوبه ولی وقتی علاقه ندارم چی عشق بهش ندارم

میدونی من درکت میکنم علاقه خخخیلی مهمه در داز مدت حتی اگه دیوانه بار عاشق چیزی باشی واسه گسترش کارکنی میشه یک حوضه خودت بشی اما ازاینورم میبینم رشته های دیگه واقعا بازکار خاصی ندارن باز تجربی چهارتا رشته داره که بشه پول دراورد البته عکاسیم رشته خیلی خوب و دستت بازه کاملا ولی خوب باید با مشاوره تحصیلی صحبت کنی و تصمیم قطعیو بگیری با چندتا عکاس یکم تحقیق کنی ببینی چطوریه ولی علاقه خیلی مهمه خیلی زیاد 

میدونی من درکت میکنم علاقه خخخیلی مهمه در داز مدت حتی اگه دیوانه بار عاشق چیزی باشی واسه گسترش کارکن ...

من اگه بخوام برم سر کار از امسال میتونم برم تو بهترین آتلیه شهر با ماهی ۱۴ تومن بیمه و همه چی واقعا 

بعد تجربی کلی هزینه کنم آخرش هیچی نشه چی 😭😐

تازه علاقه هم ندارم 

من اگه بخوام برم سر کار از امسال میتونم برم تو بهترین آتلیه شهر با ماهی ۱۴ تومن بیمه و همه چی واقعا ...

خوب گریه نداره علاقت اینه خیلیم عالی میتونی یک کار خودت بشی  با یه مشاوره تحصیلی خوببب ن ازاین الکیا مشاوره بگیر و بهترین تصمیمو بگیر