سلام دوستان، من ماه دومی هست که برای بارداری اقدام کردم. ماه اول باردار نشدم، این ماه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم. قبلا دوره های پریودم حدود 30 روزه بود ولی حدود سه ماهه که 23 روزه شده. برای همین از روز 10 پریود کیت گذاشتم سه روزه اول خط تست خیلی کم رنگ پیدا شد و بعدش تا الان که روز 14 هم است کلا منفی شده و فقط یه خط پر رنگ میشه. نمیفهمم یعنی چی. چون اون طوری که من خوندم خط تست کم رنگ یعنی به تخمک گذاری نزدیک هستیم. با این توضیحات به نظر شما قبل از روز دهم تخمک گذاری انجام شده ؟ اگه در دوران پریود تخمک گذاری انجام بشه برای بارداری باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ ضمنا من پریودم معمولا 9 روزه هست :(
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کیت رو باید از داروخانه بخریم؟ روش استفادش روش هست ایا؟ برای من که پری .. نامنظمه هم فایده داره ایا؟
آره باید از داروخانه بخری. داخل بسته بروشورش هست. مارک مکس 14 هر بسته 5 تا کیت داره قیمتش 5500. اتفاقا میگن کسایی که پری نامنظم دارن باید استفاده بشه چون منظپ که زمان تخمک گذاری مشخصه. نمیدونم فایده داره یا نه من ماه اوله استفاده میکنم.