2789
عنوان

نا پدری ام امشب ازم خواستگاری کرد بنظرتون قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 68 پست

یا میخوای از مادرت انتقام بگیری یا اینکه پولش وسوسه ات کرده که در هر دو حالت چیزی جز بدبختی نصیبت نمیشه کاری نکن بعدش هزار بار آرزوی مرگ کنی این نامرد نانجیب انسانیت نداره وقتی بدستت آورد و به چیزی که میخواست رسید دیگه براش عادی میشی اون فقط جسمت رو میخواد از لحاظ روحی داغون میشی

اگر هم راست گفت و مادرت جادو جنبلش کردو دعا گرفته بود دوباره میره برای تو هم دعا میگیره به خاک سیاه میشوندت

من به این چیزا اعتقادی ندارم متاسفانه و برامم مهم نیس...

باشه ازدواج کن باهاش ویه بچه بذاره توشکمت وبره دنباله بعدی

واقعا واست متاسفم که میخوایی بایه اشغال هرزه کثیف ازدواج کنی

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چند سال اومد دم در خوابگاهمگفت میخوام ببرمت یه جایی رفتم دیدم یه خونه تو بالاشهر با تمامی وسایلش ...

پدوفیل هم که هست چشمات رو باز کن زندگی فیلم سینمایی نیست دلش مادرتو زده اومده دنبال کیس جدید ببین اونم شمایی که عین دخترشی،کجای زندگی از مادرت ضریه خورده که اینجوری میخواد بهش ضربه بزنه،این ادم روحیاتش وتفکراش خطرناکه

لطفالایک نکنید،ممنون
مگه چی میشه؟ کسی که قرار بوده با مادر طرف ازدواج کنه بیاد با دختره ازدواج کنه؟تفاوت سنی رو در بیخیال ...

منظورم اون نیست .منظورم تفاوت سنی زیاده .

و ضمنا ازدواج کرده با مادرش .

اگر مادرش شکایت قانونی کنه .باطل میکنند ازدواج را .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

همه تو زندگی سختی کشیدیم ولی دیگه ب شوهر مادرمون جشم نداشتیم ک زندگیشو خراب کنیم..دلیل نمیشه زندگی سختی داشتی بخای با کسی بخوابی ک با مادرت خوابیده.خودت واسه خودت ارزش قائل نمیشی ک بقیم حسابت نمیکنن.خودتو با سختی کشیدنواین جیزا قانع نکن کسی ک آدم حسابی باشه اینکارو نمیکنه حالا هرجقدم مادرش بد باشه..رسما ی خونه خراب کنی

میشه همینجابگی خواهش میکنم

عزیزم سروش کانال قانون جذب و قدرت ذهن امیر شریفی رو سرچ کن آموزش رایگان داره تو ایتا و تلگرامم هس .اپلیکیشن پرورش افکارم نصب کن برای ایشون . چتد دوره رایگان داره دوره قانون جذب باهزینه ام داره همون مطالب کانال و جمع بندی کرده من از همون اول با هزینه تهیه کردم و تا هزار سالم میگم ارزش خرید داشت خیلی بیشترم داشت