2821
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

411 بازدید | 21 پست

سلام دوستان، من ماه دومی هست که برای بارداری اقدام کردم. ماه اول باردار نشدم، این ماه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم. قبلا دوره های پریودم حدود 30 روزه بود ولی حدود سه ماهه که 23 روزه شده. برای همین از روز 10 پریود کیت گذاشتم سه روزه اول خط تست خیلی کم رنگ پیدا شد و بعدش تا الان که روز 14 هم است کلا منفی شده و فقط یه خط پر رنگ میشه. نمیفهمم یعنی چی. چون اون طوری که من خوندم خط تست کم رنگ یعنی به تخمک گذاری نزدیک هستیم. با این توضیحات به نظر شما قبل از روز دهم تخمک گذاری انجام شده ؟ اگه در دوران پریود تخمک گذاری انجام بشه برای بارداری باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ ضمنا من پریودم معمولا 9 روزه هست :(

تو دوران پريود ك تخمك گذاري انجام نميشه

بعد وقتي خط دوم كمرنگ ميشه هم اينه ك داري نزديك ميشي به زمان تخمك گذاري يا اينكه دور ميشي

شما چون سيكلات كوتاهه از فرداي روزي ك پريودت قطع شد كيت بزار

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو دوران پريود ك تخمك گذاري انجام نميشه بعد وقتي خط دوم كمرنگ ميشه هم اينه ك داري نزديك ميشي به زما ...

منم فکر میکردم نمیشه ولی سرچ کردم ظاهرا توی سیکلای کوتاه امکانش هست برای منم عجیب بود منم نمیدونم چرا سیکلام انقدر کوتاه شده. آره دقیقا روز بعد از پری کیت گذاشتم و نتیجه نگرفتم واسه همین گفتم حتما قبلش انجام شده. جالب اینه که قبلا تخمک گذاریم درد شدید داشت و کاملا متوجه میشدم الان که نیاز دارم بدونم هیچ دردی ندارم :(

عزیزم اولا به کیت اصلا اطمینان نکن.من هم استفاده کردم.دقیقا مثل تو این مسیله واسم پیش اومد ولی روز 16 مثبت شد.اقدام هم کردم ولی باردار نشدم.دکترا میگن اصلا با کیت اقدام نکنین.یک شب درمیون اقدام داشته باشین.

عزیزم اولا به کیت اصلا اطمینان نکن.من هم استفاده کردم.دقیقا مثل تو این مسیله واسم پیش اومد ولی روز 1 ...

آخه من روزهای قمر در عقرب و یه سری روزای دیگه که گفته شده خوب نیست برای اقداما خط زدم از تقویم. به جز اون روزا همه را اقدام داریم. چون ماه قبل نتیجه نگرفتم گفتم شاید کیت کمک کنه. پس به کیت هم خیلی اعتمادی نیست...

منم مکس ۱۴ گرفتم.

روز۱۰ خیلی کمرنگ بود

روز۱۲ یکم پررنگ شد. 

روز ۱۴ و ۱۶ پررنگ بود. البته انتظار داشتم روز ۱۶کمرنگ بشه دیگه . ولی نمیدونم چی کنم. اعتماد کنم نکنم. 

توکل به خدا . ان شاالله خدا انتظارمو تموم کنه و به هممون نی نی سالم و خوشگل بده .الهی امین

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
منم مکس ۱۴ گرفتم. روز۱۰ خیلی کمرنگ بود روز۱۲ یکم پررنگ شد.  روز ۱۴ و ۱۶ پررنگ بود. البته انت ...

شاید دو تا تخمک آزاد شده، امکانش هست. اقدام کنید حتما. انشالا که نتیجه میگیرید. ماه چندمه اقدامی؟

منم كيت مكس ١٤ استفاده ميكردم هيچ روزي دو خط پررنگ نشد ولي من باردار شدم اصلا به كيت اهميت نده و بعد ...

وای چه خوب من از بس هر روز گذاشتم منفی بود دیگه نا امید شده بودم. امیدوارم کردی ممنوووون.

منم فکر میکردم نمیشه ولی سرچ کردم ظاهرا توی سیکلای کوتاه امکانش هست برای منم عجیب بود منم نمیدونم چر ...

خب چرا پيش يه دكتر نميري

تو دوران پريود ك نميشه اقدام كرد

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
شاید دو تا تخمک آزاد شده، امکانش هست. اقدام کنید حتما. انشالا که نتیجه میگیرید. ماه چندمه اقدامی؟

ماه سوم از اقدامم

نه بابا. فکرنکنم دوتا ازاد بشه. بخاطر زمین لرزه ترس خیلی وحشتناکی بهم وارد شد.جوری که زیر شکمم تیر کشید. 

اون لحظه به جای اینکه تو فکر جونم باشم همش نگران این بودم بخاطر  استرس زلزله این ماهمو ازدست ندم و تخمک از بین نره 😂. 😆  

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
خب چرا پيش يه دكتر نميري تو دوران پريود ك نميشه اقدام كرد

دکتر رفتم قبل از اقدام سونو و آزمایش هورمونی و همه چی انجام دادم گفت همه چی خوبه اقدام کن. حالا باز اگه تا ماه دیگه نتیجه نگرفتم میرم حتما. آره منم گیج شدم اصن گفتم شاید کسی باشه بدونه این شرایط چیکار باید کرد...

ماه سوم از اقدامم نه بابا. فکرنکنم دوتا ازاد بشه. بخاطر زمین لرزه ترس خیلی وحشتناکی بهم وارد شد.جور ...

انشالا این ماه جفتمون مامان میشیم      

درد هم شاید مال تخمک گذاری بوده. مثبت اندیش باش