2777
2789

هم دوست صمیمیم ، درضمنشم ادم به ظاهر خوبیه ول خیلی خودشو بالا میگرع وقتی یا نهایت احترام باهاش حرف میزنی با کنایه و تندی عصبانی جواب میده ، ولی از شادیام خوشحال میشه ولی یه دوست دیگم اگر من بیس شم اون نوزده یا من دوبار سره یک کلاس فعال باشم حسودیش را بروز میدع!😑 بعد منو جلو یسری دوستان دیگرم امرو. مسخره کرد! چیکار کنم؟؟ دوست دیگه ای هم ندارم هیچ کس هم تو کلاس احتراممو ندارع!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روش بیار اگه بهش برخورد که چه بهتر هرچی ادم دورت کمتر باشه ارامشت بیشتره اگه وجودش اذیتت میکنه به ...

بهش گفتم به یکیوشن امروز گفتم از رفتارت ناراحت شدی یجوری دوید ، موقع رفتنم خداحافظی نکرد😑

بهش گفتم به یکیوشن امروز گفتم از رفتارت ناراحت شدی یجوری دوید ، موقع رفتنم خداحافظی نکرد😑

ولش کن کسی که تقی به توقی میخوره ولت میکنه باید یاد بگیره چطور باهات رفتار کنه نخوادم که مهم نیست فدا سرت