2777
2789
هرچی تو گوشی خودت هستو پاک کن و برو تو گوشیش بگو گوشیتو بده کار دارم اگ گفت نمیدم هرچی بود بکش تو ده ...

خخ نه اخه میدونه این کاره نیستم ک جیغ بزنم و دختر آرومی ام فقط میتونم تهدید کنم ک مثلا اگ گوشیتو ندی کات میکنم ولی باز از چک کردن خوشم نمیاد به ادم حس تحقیر دست میده باز میگم ولش😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی ماه عقد کردم نامزدم خیانت کرد بهم 🙂 و نمیشد تشخیص داد که داره چ میکنه

خب چجوری متوجه خیانتش شدی؟

شایدخیانت نبوده شاید چیزدیگه ای بوده باشه از کجامطمئنی ک خیانته؟

خیلی از آدما عقد میکنن و اون دوسدخترسابقشون پیام میده و اینا نمیتونن دکش کنن از ترس ابرو یا هرچی شاید قضییه اینه 

ن هیچ چیزی ندیدم فقط توهم خیانت دارم چون خیلی شنیدم ک آقایون خیانت میکنن و هم این که حتی همون چت معم ...

ببین این بدبینی و شکاکیت زیاد واسه رابطه جالب نیس

ادم نمیشه بخاطر یه حدس و گمان کسی رو متهم کنه یا بخواد مچشو بگیره

سری ک درد نمیکنه چرا اصلا باید دستمال ببنده

درسته ادم خیانت کار پیدا میشه ولی در کنارش ادمای متعهد و باوفا هم هستند

خودت رو اصلا اذیت نکن و به فکر این جور چیزا هم نباش الکی رابطتتو خراب نکن 

تا وقتی چیزی ندیدی الکی خودتو زجرنده   

کلا بیخیال این ماجرا شو و اصلا بفکر امتحان کردن و ‌‌..‌. نباش

مانا باشید

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

چرا از این مردا همه چی بر میاد تو باید طرفتو بشناسی شوهر من وقتی با کسی حتی حرفم بزنه یا چت کنه میفه ...

ن والا ازین رفتارا نداره و هیچ جوره متوجهش نمیشم بهرحال اگه فقط راهی باشه چک کنم ببینم چیزی هس سریع تموم میکنم ارتباطو.

بازشمامتاهلی میتونی بزاری پای حساب اینک حتما چیزی خودتون کم گزاشتید شاید ولی توی دوستی دیگ طرف لابد لاشیه ک این کارو میکنه

کم وقت گذاشتن که خب شاید واقعا کارداره.ولی مراقبت که نه نمیکنه چون گوشیای جدید رمز دارن نیاز به مراق ...

اگ با شخص خاصی باشه گوشیو‌میده میگه فلان چت رو نخون

خودتو قانع نکن

اگ با همه چرتو پرت میگه هم اصلا آدم مناسبی نیست

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اگ با شخص خاصی باشه گوشیو‌میده میگه فلان چت رو نخونخودتو قانع نکناگ با همه چرتو پرت میگه هم اصلا آدم ...

با همه چرت و پرت گفتن رو حدس زدم چون قبلنااوایل ارتباطمون خودش میومد میگفت فلان دختر اومده فلان چیزو گفته چون خیلی درسخون و خوب بود همکلاسیامیرفتن باهاش دردودل میکردن یا چت میکردن ولی خب بهشون حسی نداشت ادم اصلی زندگیش من بودم.خب این رفتارش شاید عادی باشه چون من خودمم ممکنه با مردی حرف بزنم امااصلا بحث خیانت نیست فقط یه چت ساده هستش.

ازتجربه هاخودم میگمیک بهت توجه نمیکنه دوگوشیش سایلندمیکنه یابهش زنگ میزنی به مدت سه ساعت الی۴ساعت جو ...

ممنون از نطرتون❤️ نه این کارا رو نمیکنه زنگ زدن ک اصلا تو عمرم هیچوخ زنگ نزدم اهل زنگ نیستیم ج ندادن هم اگر ج پیام نده خب میگ کاری چیزی داشته و خب خیلیم طبیعیه

با همه چرت و پرت گفتن رو حدس زدم چون قبلنااوایل ارتباطمون خودش میومد میگفت فلان دختر اومده فلان چیزو ...

اگ خیانت نباشه نباید نگران باشه تو ببینی

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲