کم برات وقت میزاره از گوشیش خیلی مراقبت میکنه ک دست کسی نیفته
کم وقت گذاشتن که خب شاید واقعا کارداره.ولی مراقبت که نه نمیکنه چون گوشیای جدید رمز دارن نیاز به مراقبت نیست بخوامم از دستش بزور بگیرم نمیده زود خاموش میکنه خب بهرحال بارفقا ممکنه ی چرتوپرتا بگن یا بااعضای خانواده ک نخاد ببینم نمیدونم واقعا...😞
تابلو اصلا مثل قبل نیست باهات صحبت نمیکنه باهات وقت نمیگذورنه حوصلش همش پیش تو سر میره به بهونه مختلف بهت زنگ نمیزنه یه دفعه غیب میشه دیگه واسش مهم نیستی حتی مریض بشی حالتو نمیرسه گوشیش یا رمز داره یا بهت نمیده تا دسشویی هم میبره بیشتر به خودش میرسه
ببین قطعی ک نمیشه گف مثلا ان باشه پی ویتو سین نزنه یا دیر سین بزنه رفتارش سرد شده باشه مثل قبل وقت نگذرونه و ... البته اینا میتونه بخاطر ی چیز دیگم باشه ک باید باهاش صحبت بشه
تابلو اصلا مثل قبل نیست باهات صحبت نمیکنه باهات وقت نمیگذورنه حوصلش همش پیش تو سر میره به بهونه مختل ...
نه بهیچ وجه این رفتارارو نداره ولی خب میترسم ازونا باشه که چندتا دارن امکانش نیس مثلا خیلیی خوب و موجه باشه ووقت هم بزاره و اوکی باشه ولی با کسی دیگه هم چت کنه یا باشه؟
ببین قطعی ک نمیشه گف مثلا ان باشه پی ویتو سین نزنه یا دیر سین بزنه رفتارش سرد شده باشه مثل قبل وقت ن ...
سین نزدن یادیرسین زدن ک اخلاقشه کلا ولی خب سرد بهیچ وجه نیست رفتاراش ازنظرم نرماله یعنی هم مهربون و هم دلسوز و همه چی اوکیه دیگ ولی من ازبس حرف خیانت شنیدم میترسم خیانت کنه مثلا با دختر دیگه چت کنه البته خودش میاد اسکرین واسم میفرسته یا پیاماشون میفرسته ک بهش پیشنهاددادن ولی اون توجهی نکرده. و زبانی هم گفته اصلا اهل خیانت نیست و دخترا دیگه بچشمش نمیان و کاری باهشون نداره ولی بازمن توهم خیانت دارم😔
نه بهیچ وجه این رفتارارو نداره ولی خب میترسم ازونا باشه که چندتا دارن امکانش نیس مثلا خیلیی خوب و مو ...
چرا از این مردا همه چی بر میاد تو باید طرفتو بشناسی شوهر من وقتی با کسی حتی حرفم بزنه یا چت کنه میفهمم چون اخلاقش با من بد میشه ایراد های الکی میگیره خودش خودشو لو میده واسه من مهم نیست ولی خیلی تابلو رفتار میکنه
چرا دنبال مچ گرفتنیچیزی ازش دیدی ک باعث شده شاخک هات تیز شه
ن هیچ چیزی ندیدم فقط توهم خیانت دارم چون خیلی شنیدم ک آقایون خیانت میکنن و هم این که حتی همون چت معمولی هم روش حساسم دوست ندارم چت معمولی هم داشته باشه حس کردم شاید چت معمولی با دخترا داره تو اینستا مثلا ک پره دختره و حتا ب ی استوری ممکنه بیانپیوی...😞